MSI Bravo 15 B5DD-022xtr alınmalı mı?

Yeni geldi yarım saat önce şuanlık çok memnun kaldım
Şuanlık ekranından memnunun akşama oyun yükler denerim
Hocam hayırlı olsun.Ben de almayı düşünüyorum ama oyun performansı biraz şüphe ettiriyor.Oyun oynarsan performanslarını buraya yazabilirsen iyi olur.

Hocam hayırlı olsun.Ben de almayı düşünüyorum ama oyun performansı biraz şüphe ettiriyor.Oyun oynarsan performanslarını buraya yazabilirsen iyi olur.
bf 1 1080p ultra ayarlar 60 70 fps, low 90 100 arası aldım bf5 ultra 50 60 fps, low 80 90 fps arası aldım

Ben de aldım. Bu arada ekran takıntısı oldu gibi ama tn panelle alakası yok ips bu yav.

Zaten iyi bir araştırmaya yaparsanız o laptop IPS panel Hepsiburada'ya bakarak herkes TN panel diyorlar. Benim laptopada aynı şeyi demişlerdi MSI sitesine bakınca gerçegi gördüm.

Sadece csgo yükledim onda da ayrıntılı bakamadım bios güncelledim 1 hafta içinde witcher 3 yükleyip bakıcam atarım buraya
hocam oyun oyun testi yaptınız mı hiç
Zaten iyi bir araştırmaya yaparsanız o laptop IPS panel Hepsiburada'ya bakarak herkes TN panel diyorlar. Benim laptopada aynı şeyi demişlerdi MSI sitesine bakınca gerçegi gördüm.
Aynen sitesinde ips-level yazıyo hepsiburadada tn yazıyo alınca gördüm ips olduğunu

Hangi modeli aldınız hocam memnun musunuz

Hocam ben bios güncellemesi yapmadım bios güncellemesini nasıl yapabilirim yardımcı olabilir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…