MSI Bravo 15 B5DD-022xtr alınmalı mı?

Hocam ben bios güncellemesi yapmadım bios güncellemesini nasıl yapabilirim yardımcı olabilir misiniz
Msi'ın sitesinden güncel bios'unu indirin youtube da ayrıntılı videolar var ama flash belleği biçimlendirin güncel biosu zipden çıkarıp içine atın pcyi başlatırken sürekli del tuşuna basın orda bios update kısmı var ordan güncelleyin bide yeniden başlatırken bitlocker kurtarma diye bişey çıktı onu da microsoft hesabınızı girip öğrenebilirsiniz şuan pc yanımda yok akşama foto çekip atıyım.

(Msi bios+driverlar)

(Bitlocker kurtarma anahtarı)

Son düzenleme:
teşekkürler güncelledim ama şu bitlocker olayını anlamadım ne işe yarıyor

Sizde çıkmadıysa sıkıntı yok bende çıktı ondan söyledim ek olarak.
Bide son olarak bf5 oynarken laptop işlemci 80 ekran kartı 78 dereceyi geçmiyor. Fan hızını en yükseğe aldığımda ise 6 7 derece düşüyor sence sıcaklık değerleri nasıl

80 laptop için normal diyolar forumlarda ben ilk defa gaming laptop aldım. Herhadle iyidir.
Bide son olarak bf5 oynarken laptop işlemci 80 ekran kartı 78 dereceyi geçmiyor. Fan hızını en yükseğe aldığımda ise 6 7 derece düşüyor sence sıcaklık değerleri nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…