egeoz316 Kilopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 9.093 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Ankara 14 Eylül 2021 #11 Docthirst dedi: Hocam aşırı oyun odaklı kullanmayacağım ya.TUF serisi biraz kaba ve ağır gibi geldi bana Genişletmek için tıkla... TUF serisi bu bütçedeki en iyi cihazlardan biridir, fakat beğemediyseniz attığınız Bravo en iyi seçeneklerdendir, TUF'u beğenmediyseniz Bravo almanızı öneririm.
Docthirst dedi: Hocam aşırı oyun odaklı kullanmayacağım ya.TUF serisi biraz kaba ve ağır gibi geldi bana Genişletmek için tıkla... TUF serisi bu bütçedeki en iyi cihazlardan biridir, fakat beğemediyseniz attığınız Bravo en iyi seçeneklerdendir, TUF'u beğenmediyseniz Bravo almanızı öneririm.
A Archley Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 2.940 Makaleler 2 Çözümler 30 14 Eylül 2021 #12 Docthirst dedi: Amazon.com.tr Amazon.com.tr Arada yaklaşık 1400 TL fark var. Bu farkı vermeye değer mi sizce? Genişletmek için tıkla... Ben BRAVO seçerdim.
Docthirst dedi: Amazon.com.tr Amazon.com.tr Arada yaklaşık 1400 TL fark var. Bu farkı vermeye değer mi sizce? Genişletmek için tıkla... Ben BRAVO seçerdim.