Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2022 #21 OguzKhan dedi: Arta kalan bütçe için 8 GB RAM daha düşünüyordum. MSI 16 GB yapmak mı Acer 8 GB mı sizce? Genişletmek için tıkla... Ben olsam Acer alıp bir süre sonra RAM eklerdim. OguzKhan dedi: Ben msi siparişi verdim hadi hayırlısı Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun.
OguzKhan dedi: Arta kalan bütçe için 8 GB RAM daha düşünüyordum. MSI 16 GB yapmak mı Acer 8 GB mı sizce? Genişletmek için tıkla... Ben olsam Acer alıp bir süre sonra RAM eklerdim. OguzKhan dedi: Ben msi siparişi verdim hadi hayırlısı Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun.
J Jans Centipat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 233 25 Haziran 2022 #22 Yavuz_Çetin dedi: Ben olsam Acer alıp bir süre sonra RAM eklerdim. Genişletmek için tıkla... Hocam Acer geçen baktığımda 13.500 TL idi şimdi baktım 14k falan olmuş acayip zam gelmiş. Onu almak zorlaştı gibi
Yavuz_Çetin dedi: Ben olsam Acer alıp bir süre sonra RAM eklerdim. Genişletmek için tıkla... Hocam Acer geçen baktığımda 13.500 TL idi şimdi baktım 14k falan olmuş acayip zam gelmiş. Onu almak zorlaştı gibi