MSI Bravo 15 Bluetooth çalışmıyor

KarlMarxŞairdir

Centipat
Daha fazla  
Yeni aldığım MSI Bravo 15 B4DD 208 XTR cihazımıza Windows kurarken disk biçimlendirme ekranında driver dosyalarının bulunduğu klasörü sildim. Haliyle Wi-Fi da çalışmadı, ben de driverları kurmak için telefonumu USB ile bağlayıp internet paylaşımı yaptım ve driverları Windows'un kurmasını sağladım. Daha sonra ekran kartı ve chipset driverlarını güncelledim. BIOS güncelledim ancak Bluetooth hala çalışmıyor. MSI'ın kendi sitesinden bulduğum Intel Wireless ve Bluetooth driverlarını kuruyorum ancak çalışmıyorlar. Şimdi benim cihazım için ekstradan Wi-Fi driverı kurmam gerekir mi? Wi-Fi şu an stabil çalışıyor ancak verimini artırmak için Wi-Fi driverı kurmam gerekir mi veya pil verimliliği için driver kurmam gerekir mi yoksa Windows'un kurdukları yeterli olur mu? Şu an aygıt yöneticisinde düzgün çalışmayan aygıt bir tek Bluetooth onun da sürücüsü yüklü gözüküyor ancak çalışmıyor. Bilgisayarın daha verimli çalışması için yapmam gereken bir şey var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni aldığım MSI Bravo 15 b4dd 208 xtr cihazımıza Windows kurarken disk biçimlendirme ekranında driver dosyalarının bulunduğu klasörü sildim. Haliyle Wi-Fi'da çalışmadı, ben de driverları kurmak için telefonumu USB ile bağlayıp internet paylaşımı yaptım ve driverları Windows'un kurmasını sağladım. Daha sonra ekran kartı ve chipset driverlarını güncelledim. BIOS güncelledim ancak Bluetooth hala çalışmıyor. MSI'ın kendi sitesinden bulduğum Intel Wireless ve Bluetooth driverlarını kuruyorum ancak çalışmıyorlar. Şimdi benim cihazım için ekstradan Wi-Fi driverı kurmam gerekir mi? Wi-Fi şu an stabil çalışıyor ancak verimini artırmak için Wi-Fi driverı kurmam gerekir mi veya pil verimliliği için driver kurmam gerekir mi yoksa Windows'un kurdukları yeterli olur mu? Şu an aygıt yöneticisinde düzgün çalışmayan aygıt bir tek Bluetooth onun da sürücüsü yüklü gözüküyor ancak çalışmıyor. Bilgisayarın daha verimli çalışması için yapmam gereken bir şey var mı?

Hiç uğraşmaya değmez üretim hatası olabilir garantiye göndermeniz gerekir bu modelle değil üretimle alakalı bir sorun olur.

Sorunu çözdüm meğerse MSI'ın bana indirmem için sitesinde gösterdiği Intel driverı bu bilgisayar için kullanılabilir değilmiş. Aygıt yöneticisinden donanım kimliğini bulup aratıp güncel driverı kurabilirsiniz veya driver yükleme uygulamalarını kullanabilirsiniz. Ben direkt uygulama kullandım ve sorun çözüldü şu an Bluetooth kulaklığım kulağıma takılı şekilde yazıyorum :)

Sorunu çözdüm meğerse MSI'ın bana indirmem için sitesinde gösterdiği Intel driverı bu bilgisayar için kullanılabilir değilmiş. Aygıt yöneticisinden donanım kimliğini bulup aratıp güncel driverı kurabilirsiniz veya driver yükleme uygulamalarını kullanabilirsiniz. Ben direkt uygulama kullandım ve sorun çözüldü şu an Bluetooth kulaklığım kulağıma takılı şekilde yazıyorum :)
knk sen nasıl yaptın asamalı anlatırmısın

Technopat Haberler

Geri
Yukarı