MSI Bravo 15 C7VE-251XTR vs Abra A5 V20.4.4

ÖzdemirBurak

Hectopat
Daha fazla  
Selam iyi sosyaller. Şu ikisinden alacak olsanız hangisini alırdınız? MSI kredi kartına taksit ile 2000 TL kadar daha pahalıya geliyor. İkisinde de ekran kartı 105W.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe artırabilirseniz eğer bunu alın:
Abra modellerin kasası çok sıkıntılı

Clevo kasa değil bu model, Clevo olsa bile ısınma sorunu 4000 serisiyle çözüldü tek sıkıntı MX4 macun. Macun değişirse limitsiz cihazla mükemmel performanslara sahip olunur.

Evet öyle deniliyor ama bir yakınım abra kullanıyor ben anlamadım nesi kötü oluyor mesela bu kasaların. Benim farkettiğim oyun oynarken fan çok ses çıkartıyor ama hepsi aynımıdır bilmiyorum tabi.

Evet öyle deniliyor ama bir yakınım Abra kullanıyor ben anlamadım nesi kötü oluyor mesela bu kasaların. Benim fark ettiğim oyun oynarken fan çok ses çıkartıyor ama hepsi aynı mıdır bilmiyorum tabii.

4000 serisi Clevo kasalarda sıcaklık sorunu yok, arkadaş yanlış bilgi veriyor.

Abra modellerin bazıları tongfang kasa bir de bu arkadaşın bilgisi yok gibi.

4000 serisi Clevo kasalarda soğutma sorunu yok, arkadaş yanlış bilgi veriyor.

Abra modellerin bazıları Tongfang kasa bir de bu arkadaşın bilgisi yok gibi.

Sizin bu bilginiz nereden geliyor

16gb modeli

Kendim kullanıyorum, 2 tane Monster cihazım var. Ek olarak yeni seri cihazın incelemesi yapılırken bende şahit oldum, 154W 93 derece çalıştı 13500HX islemcili model.

4000 serisi tulpar cihazlar clevo, abra cihazlar tongfang diye hatırlıyorum. İki seride de macun dışında sorun yok.

Arkadaşın Monster bilgisayarı var büyük ihtimal de dünyanın en iyi bilgisayarı sanıyor cihazını. Objektif bilgiler için yorumlarını dikkate alabilirsiniz

Arkadaşın Monster bilgisayarı var büyük ihtimal de dünyanın en iyi bilgisayarı sanıyor cihazını. Objektif bilgiler için yorumlarını dikkate alabilirsiniz

@Artoria Pendragon hocam siz ne diyorsunuz bu yoruma? Kendiniz de gördünüz Monster cihazın oyun içi performansını.

Abra modeller sorunlu diyerek yanlış bilgi veren arkadaşı dinlemek isterseniz attığı 60W limitli cihazı alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…