MSI Bravo 15 FPS düşük FPS sorunu

Hasssaki

Hectopat
Daha fazla  
Geçenlerde MSI Bravo 15 laptop aldım ama FPS değerleri hiç memnun etmedi. LoL, Valorant, CS'de 100 alıyor. Witcher'da ultrada 55 civarı alıyor. Witcher'da iyi gibi ama diğerlerinde hiç iyi değil. Sebebini bilen var mı?

İçindeki donanımı tahmin mi etmem gerekiyor?

8 GB RAM RX 5500M R7 4800H 4 GB ekran kartı şu an o işlemi gerçekleştiremeyecegim PC bende değil ama donanım olarak yazdığım şekilde
İçindeki donanımı tahmin mi etmem gerekiyor?
8gb ram rx 5500m r7 4800h kusura bakmayın yazmayı unutmuşum
Lütfen Win+R tuşlarını aynı anda basıp ''dxdiag'' yazıp İşlemci ve GPU'nun screenshot halini atar mısınız?
İşlemci r7 4800h 2.9ghz turbo boost ile 4.2 GHz ekran kartı ise rx 5500m

Son düzenleme:

RAM'leri 8x2 yaparsanız sorun çözülür. 8 GB yetersiz ve tek kanal RAM performansa acayip kötü etki ediyor.

RAM'leri 8x2 yaparsanız sorun çözülür. 8 GB yetersiz ve tek kanal RAM performansa acayip kötü etki ediyor.
Emin misiniz çünkü vidanın ağzı bozuldu ram takmaya calisirken ve PC ye bir şey yok diyip bana geri yollicaklar tekrar memnun kalmaz isem servise yollamak durumunda kalacağım sizin dediğiniz doğru olabilir bu arada vidanın ağzı bozulduğu için PC ci ye gitmem. Gerek tekrarmemnun kalmaz isem tekrardan gitmem gerekecek bu da ekstradan bir tane daha masraf olacak ve kara cuma da yaklaşıyor aklım çok karışık :/
Bu arada 20 tane CS go maçına girdiysem 1 tanesinde 130 140 civarı aldı kalan 19 tanesinde ise 100 civarı aldı nasıl oldu anlamadım valo ve LoL de keza aynı şekilde acaba 2. Gpu yu mu kullanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…