Geçenlerde MSI Bravo 15 laptop aldım ama FPS değerleri hiç memnun etmedi. LoL, Valorant, CS'de 100 alıyor. Witcher'da ultrada 55 civarı alıyor. Witcher'da iyi gibi ama diğerlerinde hiç iyi değil. Sebebini bilen var mı?
Geçenlerde MSI Bravo 15 laptop aldım ama FPS değerleri hiç memnun etmedi. LoL, Valorant, CS'de 100 alıyor. Witcher'da Ultra'da 55 civarı alıyor. Witcher'da iyi gibi ama diğerlerinde hiç iyi değil. Sebebini bilen var mı?
Emin misiniz çünkü vidanın ağzı bozuldu ram takmaya calisirken ve PC ye bir şey yok diyip bana geri yollicaklar tekrar memnun kalmaz isem servise yollamak durumunda kalacağım sizin dediğiniz doğru olabilir bu arada vidanın ağzı bozulduğu için PC ci ye gitmem. Gerek tekrarmemnun kalmaz isem tekrardan gitmem gerekecek bu da ekstradan bir tane daha masraf olacak ve kara cuma da yaklaşıyor aklım çok karışık :/
Bu arada 20 tane CS go maçına girdiysem 1 tanesinde 130 140 civarı aldı kalan 19 tanesinde ise 100 civarı aldı nasıl oldu anlamadım valo ve LoL de keza aynı şekilde acaba 2. Gpu yu mu kullanıyor