E EncinasBardem Decapat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2021 #31 drmstafaa dedi: Benim Ideapad 320 de böyleymiş, daha yeni fark ediyorum. 2 yıl 6 ay olacak alalı, bir sıkıntısını görmedim. Genişletmek için tıkla...
drmstafaa dedi: Benim Ideapad 320 de böyleymiş, daha yeni fark ediyorum. 2 yıl 6 ay olacak alalı, bir sıkıntısını görmedim. Genişletmek için tıkla...
KatliyaM Hectopat Katılım 14 Aralık 2017 Mesajlar 1.344 3 Temmuz 2021 #32 Açıp kapartırken bir sıkıntı olmuyorsa uğraştığına değmez.
Muhammed Melih Femtopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2021 #33 Öncellikle hayırlı olsun ama ben olsam kesinlikle iade ederdim parayı ağaçtan toplamıyoruz sonuçta değil mi? Ayrıca bu bir Gaming laptop standart değil daha da önemli tasarım.
Öncellikle hayırlı olsun ama ben olsam kesinlikle iade ederdim parayı ağaçtan toplamıyoruz sonuçta değil mi? Ayrıca bu bir Gaming laptop standart değil daha da önemli tasarım.
suspendedlol Femtopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 14 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2021 #34 Ben de Monster'in kalite kontrolü kötü sanıyordum demek ki normalmiş. En iyi laptop denilen MSI bile bunu yapıyorsa sorun yok.
Ben de Monster'in kalite kontrolü kötü sanıyordum demek ki normalmiş. En iyi laptop denilen MSI bile bunu yapıyorsa sorun yok.