Bu laptoplar arasında kararsız kaldım, soğutma konusunda tereddütlerim var sizce hangisini seçmeliyim? Acer Nitro 5 RTX3060 versiyonunu daha çok istiyorum açıkçası, daha güçlü bir cihaz olduğu için fakat soğutma konusunda nasıl iş çıkartır bilmiyorum. Siz hangisini önerirsiniz? MSI Bravo 15 soğutma konusunda çok başarılı fakat aman aman güçlü bir cihaz değil bildiğim ve testlerde gördüğüm kadarıyla.
Kusursuz ve hızlı 12.nesil i7 12700H İntel işlemcili yüksek güç değerine sahip RTX3060'a sahip, 144Hz taşınabilir oyuncu notebook'u Slayer[2] 7XL-3060 uygun fiyat ve taksit seçenekleriyle GameGaraj'da
Game Garaj’ın Laptop kategorisi, güçlü donanım, üstün ekran kalitesi ve taşınabilir tasarımı bir araya getiriyor. Oyun ve profesyonel kullanım için en iyi laptop modellerini şimdi keşfedin!
Kusursuz ve hızlı 12.nesil i7 12700H İntel işlemcili yüksek güç değerine sahip RTX3060'a sahip, 144Hz taşınabilir oyuncu notebook'u Slayer[2] 7XL-3060 uygun fiyat ve taksit seçenekleriyle GameGaraj'da
Game Garaj’ın Laptop kategorisi, güçlü donanım, üstün ekran kalitesi ve taşınabilir tasarımı bir araya getiriyor. Oyun ve profesyonel kullanım için en iyi laptop modellerini şimdi keşfedin!