P panzival5106 Femtopat Katılım 30 Ekim 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #1 Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarımda aktif olarak kullanmış olduğum MSI Center uygulamasını şu an kullanamıyorum. Valorant'ta tam ekran hatası veriyordu. Valorant yetkililerinin dedikleri işlemleri yaptım daha sonra bu şekilde oldu. Nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Kasım 2023
Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarımda aktif olarak kullanmış olduğum MSI Center uygulamasını şu an kullanamıyorum. Valorant'ta tam ekran hatası veriyordu. Valorant yetkililerinin dedikleri işlemleri yaptım daha sonra bu şekilde oldu. Nasıl çözebilirim?
M Mar novu Decapat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #2 tekrar indirip kurmayı denediniz mi Artı 0 Eksi
legend61 Picopat Katılım 10 Eylül 2023 Mesajlar 829 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #3 MSI Center'da Dragon Center'da aynı stabil çalışmama gibi bir sorunları var ve bu hala düzeltilmeyen bir sorun kaldırıp yükleyin ya da sıfırlayın. Artı 0 Eksi
MSI Center'da Dragon Center'da aynı stabil çalışmama gibi bir sorunları var ve bu hala düzeltilmeyen bir sorun kaldırıp yükleyin ya da sıfırlayın.