L Luxus Centipat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 11 30 Mart 2023 #1 Sistemdeki neredeyse tüm bileşenlerim MSI fakat internette bu programın insanları ikiye böldüğünü gördüm. Neredeyse tüm bileşenleri MSI olan bir kullanıcı kullanmalı mı? Bazı ayarları otomatik değiştirir diye indirmeye korkuyorum.
Sistemdeki neredeyse tüm bileşenlerim MSI fakat internette bu programın insanları ikiye böldüğünü gördüm. Neredeyse tüm bileşenleri MSI olan bir kullanıcı kullanmalı mı? Bazı ayarları otomatik değiştirir diye indirmeye korkuyorum.
B Berk Count Hectopat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 2.566 Çözümler 34 Yer Eben, New York 30 Mart 2023 #2 Neden ayarları otomatik değiştirsin lütfen ya? Kullanmak istiyorsanız kullanın bir şey olmaz.
Flapers Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2016 Mesajlar 3.115 Çözümler 10 30 Mart 2023 #3 Oyun ayarlarını kapatabiliyorsun. Dragon Center ile renk uyumu yapıyorum.
L Luxus Centipat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 11 30 Mart 2023 #4 Berk Count dedi: Neden ayarları otomatik değiştirsin lütfen ya? Kullanmak istiyorsanız kullanın bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Öyle yazanlar vardı.
Berk Count dedi: Neden ayarları otomatik değiştirsin lütfen ya? Kullanmak istiyorsanız kullanın bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Öyle yazanlar vardı.