berkayreis Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 37 Yer İstanbul Kağıthane Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:29 #1 Selamlar, MSI Center uygulamasında uygulamayı kurmaya çalıştığımda böyle bir hata alıyorum. Sebebi nedir? Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 00:42
Selamlar, MSI Center uygulamasında uygulamayı kurmaya çalıştığımda böyle bir hata alıyorum. Sebebi nedir?
YıldırayDgn Kilopat Katılım 23 Ekim 2018 Mesajlar 708 Çözümler 7 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 01:01 #2 Denetim Masası üzerinden MSI Center SDK ve MSI Center uygulamasını kaldırıp tekrardan yükleyin hocam. Artı 0 Eksi
Denetim Masası üzerinden MSI Center SDK ve MSI Center uygulamasını kaldırıp tekrardan yükleyin hocam.
KS KS berkayreis Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 37 Yer İstanbul Kağıthane Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 01:32 #3 YıldırayDgn dedi: Denetim Masası üzerinden MSI Center SDK ve MSI Center uygulamasını kaldırıp tekrardan yükleyin hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam kaldırıp yeniden yükledim fakat aynı hatayı almaya devam ediyorum. Artı 0 Eksi
YıldırayDgn dedi: Denetim Masası üzerinden MSI Center SDK ve MSI Center uygulamasını kaldırıp tekrardan yükleyin hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam kaldırıp yeniden yükledim fakat aynı hatayı almaya devam ediyorum.