Çözüldü MSI Center'da soğutma basınca çöküyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ToppatLeader

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RAM:G.SKILL 32 GB DDR4 RAM (2X16)
GPU:MSI RX 6800 GAMING Z TRIO
CPU:RYZEN 7 5800X
ANAKART:MSI B550 GAMING PLUS
PSU:650W Cooler Master GX
KASA:DARK GUARDIAN MID TOWER KASA
SIVI SOĞUTUCU:CORSAIR H100 240MM
RAM
32 GB DDR4 G.SKILL 2X16GB
Ekran kartı
MSI RX 6800 GAMING Z TRIO
Anakart
MSI B550 GAMING PLUS
İşlemci
RYZEN 7 5800X
Merhaba. Ekran kartım MSI RX 6800 Gaming Z Trio'da olan MSI Center'da ayarları yükledikten sonra soğutma sihirbazı yerine gidince nedense uygulama çöküyor. Google'da bu sorunun çözümünü bulamadım maalesef. Bana yardım edebilir misiniz?

(Ben şu an Dragon Center'ı kullanıyorum ve MSI Center gibi iş görüyor )

Son düzenleme:
Çözüm
Aga aynı olayı yaşıyorum. CPU fanlarını %100'e çekip uygula dediğim anda uygulama çöküyor. Aynı durum sistemin fanlarında olmuyor ama. Ben de çözemedim.

Düzeltme: Aslında bir yolu var, clean centr isimli bir programı indirip, MSI Center'daki bütün dosyaları silerek temizler ve yeniden kullanıma sunar. (temizlendikten sonra bilgisayar kendini yeniden başlatacak ve belki tekrar programı indirmen gerekebilir.)
aga aynı olayı yaşıyorum. CPU Fanlarını %100'e çekip uygula dediğim anda uygulama çöküyor. Aynı durum sistemin fanlarında olmuyor ama. Ben de çözemedim.

Aga aynı olayı yaşıyorum. CPU fanlarını %100'e çekip uygula dediğim anda uygulama çöküyor. Aynı durum sistemin fanlarında olmuyor ama. Ben de çözemedim.

Düzeltme: Aslında bir yolu var, clean centr isimli bir programı indirip, MSI Center'daki bütün dosyaları silerek temizler ve yeniden kullanıma sunar. (temizlendikten sonra bilgisayar kendini yeniden başlatacak ve belki tekrar programı indirmen gerekebilir.)

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…