MSI Claw format esnasinda HDD'yi görmüyor

Rsamsunlu

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ7 2600k + gigabbyete z seri ds3h anakart 350w +80 psu gtx 1070 evga ekran kartı
Meslek
Özel ğüvenlik
Değerli arkadaşlar malum Windows 11 24H2 geldi. Ben de kendime yeni bir konsol aldim ama sürekli hata SP1 hatasi oyun acmamasi kasmasi ve tepki vermemesi sinir kupune cevirdi. Her uygulamaya ayri ayri uyumluluk aciyorum ve sonunda Windows 10 driver desteklemezse Windows 11 23H2'ye donecegim ama MSI Claw format ekranina gelince HDD'yi gizli görmuyor. Dolayısıyla format atamiyorum. MSI Claw HDD gormesini nasıl sağlayabiliriz?

Değerli arkadaşlar malum Windows 11 24H2 geldi. Ben de kendime yeni bir konsol aldim ama sürekli hata SP1 hatasi oyun acmamasi kasmasi ve tepki vermemesi sinir kupune cevirdi. Her uygulamaya ayri ayri uyumluluk aciyorum ve sonunda Windows 10 driver desteklemezse Windows 11 23H2'ye donecegim ama MSI claw format ekranina gelince HDD'yi gizli görmuyor. Dolayısıyla format atamiyorum. MSI claw HDD gormesini nasıl sağlayabiliriz?

BIOS'tan VMD ayarını kapatın.

Değerli arkadaşlar malum Windows 11 24H2 geldi. Ben de kendime yeni bir konsol aldim ama sürekli hata SP1 hatasi oyun acmamasi kasmasi ve tepki vermemesi sinir kupune cevirdi. Her uygulamaya ayri ayri uyumluluk aciyorum ve sonunda Windows 10 driver desteklemezse Windows 11 23H2'ye donecegim ama MSI Claw format ekranina gelince HDD'yi gizli görmuyor. Dolayısıyla format atamiyorum. MSI Claw HDD gormesini nasıl sağlayabiliriz?
MSI Claw'dan memnun musunuz? Hangi modeli var sizde Ultra 5 mi?

MSI Claw'dan memnun musunuz? Hangi modeli var sizde Ultra 5 mi?
Ultra 7 var daha yeni aldim hub ile sorun yasiyorum daha once rog ally z1 vardi ne formatta nede usb hub da sorun yasadim ama istedim intel olsun bataryasi biraz daha buyuk ve dolayisi ile gec sarj oluyor hub ile bagladigin cogu seyi engelliyor bunun konsolun mu yaptigini veya 24h2 nin bir eseri oldugunu bilmiyorum genel olarak canavar gibi cihaz tavsiye ederim film bile izliceksen genis ekran 5 saat pil süresi oyun konusunda enagir oyunlari bile rahatlikla en kotu 30 fps de oynatiyor xess amd de nin fsr 2 gibi özelligi var ciddi fps artisi sagliyor bircok ps1 ps2 ps3 wii swich cube akliniza ne geliyorsa kaldiriyor tavsiye ederim zarar etmezsiniz

BIOS'tan VMD ayarını kapatın.
Kapatamiyorum öyle bir ayar yok olsada gizli

Dosya Ekleri

• IMG_20250324_125818.jpg
    IMG_20250324_125818.jpg
    95,9 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_20250324_125824.jpg
    IMG_20250324_125824.jpg
    166,6 KB · Görüntüleme: 21
Ultra 7 var daha yeni aldim hub ile sorun yasiyorum daha once rog ally z1 vardi ne formatta nede usb hub da sorun yasadim ama istedim intel olsun bataryasi biraz daha buyuk ve dolayisi ile gec sarj oluyor hub ile bagladigin cogu seyi engelliyor bunun konsolun mu yaptigini veya 24h2 nin bir eseri oldugunu bilmiyorum genel olarak canavar gibi cihaz tavsiye ederim film bile izliceksen genis ekran 5 saat pil süresi oyun konusunda enagir oyunlari bile rahatlikla en kotu 30 fps de oynatiyor xess amd de nin fsr 2 gibi özelligi var ciddi fps artisi sagliyor bircok ps1 ps2 ps3 wii swich cube akliniza ne geliyorsa kaldiriyor tavsiye ederim zarar etmezsiniz

Kapatamiyorum öyle bir ayar yok olsada gizli
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sen cok yaşa sayende 1 gündür uğrastigim formati attim klavyeyi basan parmaklarina sağlik shat olsun

Güzel kardeşim MSI claw gizli BIOS'tan VMD'yi kapatmaya çalıştım birkaç yanlış ayarda yaptım sanırsam sadece siyah ekran geliyor BIOS'a da giremiyorum ben bu BIOS'u nasıl sıfırlarım?

Simdi içimi kemiren bir sorun var MSI yedek parça satmiyor bu cihazı joystickleri bozulursa nadil bir yol izleyeceğim alabileceğim bir site yok yedek parca yok tamirci yok cihaz direk cöp mü olacak MSI desen odun gibi bir firma geri dönüs cevap verme cözüm üretme sıfır şu ana kadar hiçbir konuda destek alamadim NATO mermer NATO duvar ve bu sorun beni derinden üzüyor pişman oldum joystick bozulan bir şey.

Dosya Ekleri

• IMG_20250324_131911.jpg
    IMG_20250324_131911.jpg
    83,9 KB · Görüntüleme: 21
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı