MSI Clutch GM08 Ön İnceleme

Hocam bende almak istiyorum ama fazla hafif gibi geldi sizce alışır mıyım?

Reis peki mouse takılma yapıyor mu, yani çok hızlı çevirince takılıyor mu?

Merhaba aynı fareyi bende sipariş ettim bugün bu makro dediğimiz şey tam olarak nedir ve ne işe yarıyor ve mousenin neresinde bana anlatabilirseniz sevinirim görselli şekilde olursa çok iyi olur.

Merhaba aynı fareyi bende sipariş ettim bugün bu makro dediğimiz şey tam olarak nedir ve ne işe yarıyor ve mousenin neresinde bana anlatabilirseniz sevinirim görselli şekilde olursa çok iyi olur.

Bu arada oyun oynayan birisiyim makroyu duydum ama hiçbir faremde yoktu nasıl bir şey bilmiyorum hiç.

Hocam eğer tuş atamazsanız Google'da gezerken ileri sayfa geri sayfa olarak kullanılıyor. Oyunlarda falan örneğin bombayı eline alması için öndeki tuşa basıyorsunuz. Hayırlı olsun hocam.

Çok teşekkür ederim anladım şimdi bunu dövüş oyunlarında kullanmak efsane olur elinize sağlık anlatım için peki nasıl atama yapacağız bilginiz var mı?

Çok teşekkür ederim anladım şimdi bunu dövüş oyunlarında kullanmak efsane olur elinize sağlık anlatım için peki nasıl atama yapacağız bilginiz var mı?
Oyun ayarlarından genellikle. Windows'ta kullanmak içinse özel makro programları var.

Selamlar size 2 sorum olacak 1ms bildirim hızı mouse bu 1000hz bu değer azaltılabiliyor mu? 500 250 vs bu çok önemli benim için diğer sorum da dpi belli sayılar default. tamamen ince ayar yapılıyor mu programdan mesela 1100 gibi cevaplarsanız çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…