elegiac Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 1.862 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer İstanbul 13 Nisan 2021 #1 MSI Clutch GM08 mi alınır yoksa Corsair Katar Pro mu alınır? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Nisan 2021
poyraz_42 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Şubat 2015 Mesajlar 2.248 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim Uzmanı, Network Admin 13 Nisan 2021 #2 DPI gerektiren oyunlarda Corsair açık ara önde. Ben olsam Corsair alırdım.
elegiac Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 1.862 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer İstanbul 13 Nisan 2021 #3 poyraz_42 dedi: DPI gerektiren oyunlarda Corsair açık ara önde. Ben olsam Corsair alırdım. Genişletmek için tıkla... DPI ayarlanabiliyor mu hocam? 12 bin bana fazla da..
poyraz_42 dedi: DPI gerektiren oyunlarda Corsair açık ara önde. Ben olsam Corsair alırdım. Genişletmek için tıkla... DPI ayarlanabiliyor mu hocam? 12 bin bana fazla da..
poyraz_42 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Şubat 2015 Mesajlar 2.248 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim Uzmanı, Network Admin 13 Nisan 2021 #4 Bu yazılım ile yapılabiliyor olması lazım: iCUE Software | Drivers | Software | CORSAIR CORSAIR iCUE software connects all your compatible products together in a single interface. Control RGB lighting and fan speeds, program keyboard macros, and monitor system temperature. www.corsair.com
Bu yazılım ile yapılabiliyor olması lazım: iCUE Software | Drivers | Software | CORSAIR CORSAIR iCUE software connects all your compatible products together in a single interface. Control RGB lighting and fan speeds, program keyboard macros, and monitor system temperature. www.corsair.com