En ucuz MSI Clutch GM11 Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Clutch GM11 Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 659,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Bu mouse alınır mı?
Ya da bu fiyat bandında daha iyisi var mıdır?
Not: Tasarım önemli.
Açıkçası standart bir fareden tek farkı üstündeki MSI logosu gibi geldi bana. Donanımdan bağımsız konuşursam sırf bu görüntüden bile kullanılan malzeme kalitesinin pek tatmin etmeyeceğini söyleyebilirim. Fareyi kullanmadım fakat tasarım önemliyse şahsen bunu tercih etmezdim.
En ucuz Gigabyte GM-AORUS-M2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte GM-AORUS-M2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 489,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Bu arada bu fiyat bandında mouse tercihi yapacaksanız ilgili ürünün mutlaka LOD (Lift off distance) değerini kontrol edin. Bu fiyat bandında kaliteli sensör kullandığını söyleyip de rezalet LOD değerleriyle gelen onlarca mouse var. Sonra cihazı havaya kaldır kaldır sensörün okumamasını sağlayamazsınız.
@Dutchman önemli bir noktaya değindi. Aorus M2 için konuşmam gerekirse, LOD sorunu yok. Kullanıyorum ve 1 CD kalınlığı aralık varken dahi işlemiyor. Sensörü de 3327.