D Dogoefee Femtopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #1 Merhaba. Yakın zamanda mouse almayı düşünüyorum. Genellikle Valorant oynuyorum ve yeni bir mouse almayı düşünüyorum. İki mouse arasında kaldım. Sizce sensör ve genel özellikleri bakımından MSI Clutch GM11 mi yoksa Razer DeathAdder Essential mı?
Merhaba. Yakın zamanda mouse almayı düşünüyorum. Genellikle Valorant oynuyorum ve yeni bir mouse almayı düşünüyorum. İki mouse arasında kaldım. Sizce sensör ve genel özellikleri bakımından MSI Clutch GM11 mi yoksa Razer DeathAdder Essential mı?
byilkeryilmaz Decapat Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 330 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #2 Bence Razer DeathAdder essential okuyucusu çok iyi bir mouse tercih edebilirsiniz
D Dogoefee Femtopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #3 byilkeryilmaz dedi: Bence Razer DeathAdder essential okuyucusu çok iyi bir mouse tercih edebilirsiniz Genişletmek için tıkla... Forumda bazı kişiler eskidiğini söylemiş. Sizce doğru mu bu?
byilkeryilmaz dedi: Bence Razer DeathAdder essential okuyucusu çok iyi bir mouse tercih edebilirsiniz Genişletmek için tıkla... Forumda bazı kişiler eskidiğini söylemiş. Sizce doğru mu bu?
byilkeryilmaz Decapat Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 330 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #4 Dogoefee dedi: Forumda bazı kişiler eskidiğini söylemiş. Sizce doğru mu bu? Genişletmek için tıkla... Tabii ki eski bir ürün ama hala mükemmel sizi uzun yıllar götürür
Dogoefee dedi: Forumda bazı kişiler eskidiğini söylemiş. Sizce doğru mu bu? Genişletmek için tıkla... Tabii ki eski bir ürün ama hala mükemmel sizi uzun yıllar götürür