MSI Clutch GM41 alınır mı?

adnan.mihci

Decipat
Makaleler
2
Daha fazla  
MSI Clutch GM41 yeni çıkmış bir mouse fiyatına rağmen sundukları harika G502 veya haste almayı düşünüyordum ama sonra bunu gördüm. Fiyatları da diğerlerine göre daha ucuz.

PixArt PMW 3389 sensör kullanılmış mouse'da. 400 IPS ve bu da gayet güzel bir değer. Ayrıca 65 gram gibi bir ağırlığı var ve gerçekten çok çok hafif. Tipi falan da hoş gözüküyor. Eğer kronik sorun falan yoksa gayet alınabilir bir mouse. Ben beğendim. Fakat mouse'a göre kablosu biraz ağır kalmış diyorlar. Sanki kabloyu çekiyor hissi veriyormuş.

Son düzenleme:
MSI Clutch GM41 yeni çıkmış bir mouse fiyatına rağmen sundukları harika G502 veya haste almayı düşünüyordum ama sonra bunu gördüm. Fiyatları da diğerlerine göre daha ucuz.

PixArt PMW 3389 sensör kullanılmış mouse'da. 400 IPS ve bu da gayet güzel bir değer. Ayrıca 65 gram gibi bir ağırlığı var ve gerçekten çok çok hafif. Tipi falan da hoş gözüküyor. Eğer kronik sorun falan yoksa gayet alınabilir bir mouse. Ben beğendim. Fakat mouse'a göre kablosu biraz ağır kalmış diyorlar. Sanki kabloyu çekiyor hissi veriyormuş.
dostum onun mamba gibi kablolu kablosuz modu var

GM41 kablolu bir mouse.
Ben Haste'ye çok benzettim, GM41 ne kadar güzel gözüksede elimizde yeterli bilgi yok, onun yerine Haste'yi öneririm.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı