Ritualist Megapat Katılım 6 Aralık 2012 Mesajlar 529 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ahşap üst yüzey işlemcisi 20 Mart 2014 #1 Msi control center programı ile bios'u sıfırlamamız mümkün mü ? Ben öyle bir ayar veya seçenek göremedim. Ancak O.C Genie 2'i kapattım. Artık standart olarak çalışıyor. Programın bir tane ekran görüntüsünü de göstereyim.
Msi control center programı ile bios'u sıfırlamamız mümkün mü ? Ben öyle bir ayar veya seçenek göremedim. Ancak O.C Genie 2'i kapattım. Artık standart olarak çalışıyor. Programın bir tane ekran görüntüsünü de göstereyim.
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 20 Mart 2014 #2 Anlamadığım şey 970A G46 anakart demiştiniz ama fotoğraftaki Z77IA E53?
Ritualist Megapat Katılım 6 Aralık 2012 Mesajlar 529 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ahşap üst yüzey işlemcisi 21 Mart 2014 #3 Akif dedi: Anlamadığım şey 970A G46 anakart demiştiniz ama fotoğraftaki Z77IA E53? Genişletmek için tıkla... O görseli google dan buldum. O an bilgisayar başında değildim. Ama farklı bir menü yok.
Akif dedi: Anlamadığım şey 970A G46 anakart demiştiniz ama fotoğraftaki Z77IA E53? Genişletmek için tıkla... O görseli google dan buldum. O an bilgisayar başında değildim. Ama farklı bir menü yok.