Anladım hocam. Eve geçince bu dediğinizi deneyip aynı sorunu yaşarsam çözmeye çalışacağım. Başarılı sonuç elde edersem uyguladığım adımları sizinle paylaşırım.
Edit: Hocam CS:GO'da Yüksek Performans(Windows Güç Seçenekleri) seçili ve Dragon Center üzerinden Kullanıcı Modunda Cooler Boost açık iken deneme yaptım, herhangi bir sorun yaşamadım. Extreme Performans, Silent, Dengeli ve Süper Pil Ömrü modlarında da bir sorunla karşılaşmadım. Windows güç planını değiştirdim ancak yine sorun yaşamadım. Cooler Boost özelliğini laptop üzerindeki kısayol tuşuyla aktif/pasif hale getirip denedim yine sorunsuz şekilde Alt + Tab/Win + D kombinasyonlarını kullandım. Kısaca bütün ihtimalleri denedim ancak böyle bir sorun yaşamadım. Bahsettiğiniz koşulda Windows tuşu + Tab yapıp ekranın boş bir alanına tıklar mısınız?
Bir de "Ayarlar > Sistem > Odaklanma yardımı" yolunu izleyip Otomatik Kurallar başlığı altında "Oyun oynarken" kısmını kapatır dener misiniz? Bu işe yaramazsa eğer oyun çözünürlüğünüz masaüstü çözünürlüğünden farklı ise oyun çözünürlüğünü masaüstü ile aynı yaparak deneyin. Bu da işe yaramazsa eğer Nvidia Denetim Masası > Masaüstü boyutunu ve konumunu ayarla > ölçeklendirme kısmından ekran yerine GPU seçeneğini seçin ve o şekilde deneyin. Bunlar normal çözüm yolları, sizin yaşadığınız sorun ise biraz spesifik ancak denemekte fayda var.
Son olarak Kullanıcı modu seçili iken Advanced seçeneği ile fanları yüksek devirde çalışmaya ayarlayıp Cooler Boost açık gibi davranmasını sağlar mısınız? Bir de bu şekilde sonuç almayı deneyin.
2. Edit: Attığım resimde Cooler Boost seçiliymiş, şimdi farketmedim.