MSI Core Frozr L Alınır mı?

Ayberk6709

Hectopat
Arkadaşlar Hepsiburada'da 290 TL. Sizce bu fiyata alınır mı? Sanırım ilk RAM slotunu alıyor, öyle mi ?

Alınabilir. 1 RAM slotu kaplıyor demek yanlış olur ancak kaplayabilir. İşlemci ile RAM slotu arası geniş olan bir anakarta sahipseniz kaplamaz tabii. Anakart ve kasanızın modeli nedir?

Alınabilir. 1 RAM slotu kaplıyor demek yanlış olur ancak kaplayabilir. İşlemci ile RAM slotu arası geniş olan bir anakarta sahipseniz kaplamaz tabii. Anakart ve kasanızın modeli nedir?
Acar bey onun için MSI fanları yukarı kaldırmaya izin veriyor. Yani RAM konusunda sıkıntı olmayacaktır.

Bu arada evet alınır. Fiyat performans olmasada soğutma etkisi güzel bir soğuıtucu.

Arkadaşlar Hepsiburada'da 290 TL. Sizce bu fiyata alınır mı? Sanırım ilk RAM slotunu alıyor, öyle mi ?
Fiyatı 290 tl değil indirim vardı da ben mi kaçırdım aynısından ben de alacağım.

Fiyatı 290 tl değil indirim vardı da ben mi kaçırdım aynısından ben de alacağım.
Pardon ürün İtopya 'da. Az bir zamanı kalmıştır,acele edin. WTCN'ye özel bir indirim. 7.50 tl de kargo var. Yaklaşık 300 tl'ye geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…