MSI Core Frozr L ve MSI B350M Pro-Vdh uyumlu mudur?

KeremEfe

Hectopat
Merhabalar. MSI B350M Pro-Vdh anakarta sahibim. Bu anakart Msi Core Frozr L ile uyumlu mudur? RAM takviyesi de yapacağım için RAM slotumun kapanmasını istemem. Bu soğutucu anakartımı aşar mı yoksa S olan modeline mi yönelmeliyim?

Siparişimin bayramdan sonraya kalmaması için son 1 saatim kaldı yardımcı olursanız çok sevinirim.

Cooler Master MasterBox Lite 5
Bu kasaya sahibim. Uyumlu mudur acaba ?

Kasaya uyumlu fakat RAM'lerinizin modeli nedir? En kötü senaryoyu düşünelim, bence kapatmaz ama.

İnternette yer alan uzunluk ve geniş değerlerini baz alıp monte edileceği bölmedeki boyutları hesaplayın, RAM slotlarına sorun çıkarıp çıkarmayacağını ele verecektir.

Kasanız 160 mm'ye kadar destek veriyor. Yukarıdaki hususları tamamladığınızda bu konu da çözülmüş olur.

Kasaya uyumlu fakat RAM'lerinizin modeli nedir? En kötü senaryoyu düşünelim, bence kapatmaz ama.
Adata XPG Gammix D10 DDR4 3000 Mhz Ram'lere sahibim.
Msi B350m Pro-Vdh ile beraber kullanabilir miyim ?

Son düzenleme:
Sıkıntı olmaz kullanabilirsiniz.

İyi bayramlar .Tüm ram slotlarımı doldurmaya karar verdim. Bir de incelediğim bazı konularda bunun gibi m tipi bazı mini anakartlarda Msi Core Frozr L'in uyumlu olmadığını gördüm. Bazıları S olan modelini önermiş, bazıları ise S modeli bile uymaz demiş. Ne kadar doğru bilmiyorum ama büyük bir masrafa gireceğim için ve ram slotlarımın hepsi dolacağı için gerçekten Msi B350m Pro-Vdh'nin uyup uymadığını sorma gereksiniminde bulundum. En azından içimin rahat etmesi için tecrübeli kişilerden bir onay almak istedim. Ram'e değme veya büyük gelmesi gibi uyumsuzluklarla karşılaşır mıyım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…