Dönüş ve hava akımının dengeli olması adına, öndeki fanın aynısını koymak zorundasınız. MSI Torx fan arayacaksınız. 2. fanı, aradan çıkan aparat ile birleştirip, bağlantı kabloları dahil, CPU fan soketine o aparatı takacaksınız.
Sitesinden iki fanlı modelin kullanım kılavuzunu indirin. Orda girişlere göre nasıl yakılacağı montajı yazar. Böylece anlayabilirsiniz belki olup olmayacağını elinizdeki fanın. Muhtemelen olur bence.
Teşekkür ederim yorumlariniz için, torx fan alacağım o halde bağlantı noktalarını da xl modelindeki kurulum klavuzunda ki gibi deneyeceğim ama kablolamalar hakkinda pek bilgim yok ilave çoklayıcı veya bağlantı yapma gibi özelliklerim yok. Sizce kendinden 2. Fan için bağlantı kablosu noktası varımdır?
Araştıralım.
Anakartınız hangi marka/model?
Beşinci maddede yazıyor ikinci fan için klipsleri varmış zaten sizin kutunuzda. İttir-çek şeklinde takıp kullanabilirsiniz.
Araştıralım.
Anakartınız hangi marka/model? Eki Görüntüle 561128
Beşinci maddede yazıyor ikinci fan için klipsleri varmış zaten sizin kutunuzda. İttir-çek şeklinde takıp kullanabilirsiniz.
MSI B450M PRO-M2 MAX AM4 AMD Ryzen DDR4 4133MHz (O.C.) M.2 USB3.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Bu anakartı kullaniyorum , daha önce pc ile alakalı hiçbir seyi takip sökmedim ve yarin sistem elime ulaşacak islemci soğutucusunu ayrı göndericeklermiş anakart zarar görmesin diye internetten izleyip te takabilir miyim sizce basitmidir ?
MSI B450M PRO-M2 MAX AM4 AMD Ryzen DDR4 4133MHz (O.C.) M.2 USB3.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Bu anakartı kullaniyorum , daha önce pc ile alakalı hiçbir seyi takip sökmedim ve yarin sistem elime ulaşacak islemci soğutucusunu ayrı göndericeklermiş anakart zarar görmesin diye internetten izleyip te takabilir miyim sizce basitmidir ?