MSI Core Frozr S i7 9700KF'yı soğutmak için yeter mi?

ZTAlp

Centipat
Selam dostlar. i7 9700KF'li bir sistem topladım. Soğutucu olarak MSI Core Frozr S alsam yeter mi? Şimdilik overclock yapmayacagım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geleceğe dönük olması için sıvı soğutucu almanızı öneririm. Ayrıca kalın yazı fontu kullanmayın.

Geleceğe dönük olması için sıvı soğutucu almanızı öneririm. Ayrıca kalın yazı fontu kullanmayın.

Sıvı sogutucu alamıyorum onu 9-10 ay sonra alacagım.

Stok hızlarda yeterli gelebilir ama 9700KF sobasını soğutmak kolay iş değil .
İlerisi için de düşünerek iyi bir sıvı soğutma al derim.

Sıvı sogutmayı anca 9-10 ay sonra alabilirim beni alana kadar idare ETS'e yeter sizce Max ne kadara çıkar?

Bende kule ve sıvı soğutucu arasında gidip geliyorum. Şuan en uygun fiyatlı sıvı soğutucu silverstone td02-e. Normalde fp olarak corsair h100x almak isterdim fakat 1 ay önce 500 tl iken şuan 850-1000tl arasında. Xigmatek windpower pro almayı da düşünüyorum fakat o da ülkede tükenmiş.

Sogutucusuz 9700KF yi 2dk bile ayakda tutamayacagımı söylediler bende bari 8-9 ay bir hava sogutucu ile kullanıyım sonra sıvı sogutucu alırım dedim.

Uygun fiyatlı sıvı soğutucalara bulaşma derim. Core Frozr S hakkında çekincelerin varsa 400-500 bandında çift fanlı hava soğutmalar da mevcut ama RAM'lere sıkıntı çıkarabilirler çift fanlılar.

Sogutucusuz 9700KF yi 2dk bile ayakda tutamayacagımı söylediler bende bari 8-9 ay bir hava sogutucu ile kullanıyım sonra sıvı sogutucu alırım dedim.

Elbette soğutucu olmadan ayakta durmaz. 300-350 TL soğutucu alacağına, 40-50 TL'ye ikinci el stock fan alıp idare et. 8-9 ay sonra sıvı soğutucu al.

Uygun fiyatlı sıvı soğutucalara bulaşma derim. Core Frozr S hakkında çekincelerin varsa 400-500 bandında çift fanlı hava soğutmalar da mevcut ama RAM'lere sıkıntı çıkarabilirler çift fanlılar.
Core Frozr S Hakkında bir çekincem yok sadece bunu alacakdım bende merak ettim nasıl sogutur diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…