F FarukCK Centipat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 34 15 Haziran 2020 #1 Arkadaşlar kurulum kitapçığında zerre bir şey anlamadım videolu olarak bir kaynak biliyorsanız link atar mısınız? Rica etsem hiçbir yerde yok bu soğutucunun montajı. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Haziran 2020
Arkadaşlar kurulum kitapçığında zerre bir şey anlamadım videolu olarak bir kaynak biliyorsanız link atar mısınız? Rica etsem hiçbir yerde yok bu soğutucunun montajı.
Ma'at Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 7.087 Makaleler 8 Çözümler 297 15 Haziran 2020 #2 İşlemci soketi nedir?
Ma'at Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 7.087 Makaleler 8 Çözümler 297 15 Haziran 2020 #4 Şöyle bir video buldum fakat "L" modeli bu. Kurulum neredeyse aynıdır diye tahmin ediyorum sizinki ile. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Şöyle bir video buldum fakat "L" modeli bu. Kurulum neredeyse aynıdır diye tahmin ediyorum sizinki ile. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et