MSI Core Frozr S vs Cooler Master Air MA410P Hava Soğutma

@BıraktıGitti Scythe ne ara Türkiye'de bu kadar fazla yerde satılır oldu? Ben alırken burada tek bir ürün yoktu. Scythe Ninja 4'ü Nanokatalog'dan almıştım. Birileri farkına varmış herhalde :). Soğutma açısından Noctua'dan farkı yok gözümde, tabii genel anlamda fan olarak Noctua biraz daha iyi.

@BıraktıGitti Scythe ne ara Türkiye'de bu kadar fazla yerde satılır oldu? Ben alırken burada tek bir ürün yoktu. Scythe Ninja 4'ü Nanokatalog'dan almıştım. Birileri farkına varmış herhalde :). Soğutma açısından Noctua'dan farkı yok gözümde, tabii genel anlamda fan olarak Noctua biraz daha iyi.
Arada distribütörlerin kafası bozuluyor galiba. Bir arada be quiet!'ı falan getirmişlerdi. Thermalright falan da. Deniyorlar. Scythe Ninja 5'i getirseler... Elimde Corsair H115i var, AM4 falan alırsam diye Fuma 2'yi görür görmez aldım, kenarda dursun.

Lian-li getirseler... 😭

@BıraktıGitti Ninja 5'in fanları biraz düşük kalmış bana kalırsa, sessiz olmalarına lafım yok da biraz daha iyi olmalarını beklerdim. Ben de 2 aydır Scythe desteğe yalvarıyorum 1 tane AM4 kit için. Kimse dönmüyor ama, yazıklar olsun :D. Eğer göndermezlerse Ninja 4'ü satıp Mugen 5 Rev B alacağım sanırım. Lian-li markasını sadece PC masasından tanıyorum desem yalan olmaz.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı