Performax Volkov kasaya MSI Coreliquid 240R V2 soğutucu takmak istiyorum. Bir kaç sorum var, yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
Henüz anakartı olmayan kasamı prize takınca fanların çalışması gerekiyor mu ve fanların LED'lerinin aydınlanması gerekiyor mu? Soğutucum ARGB destekli. Anakartım gelmeden önce fanları çalıştırmak istiyorum bağlantıları öğrenebilmek adına. En son 8 yıl önce bilgisayar toplamıştım, ARGB bağlantılarını nasıl bağlandığını anlayamadım.
Şöyle bir bilgisayar topladım, iyi mi yapmışım bilemedim, onu da değerlendirir misiniz? (İleride işlemci ve ekran kartını yükselteceğim.)
Performax Volkov kasa
Kingston Fury 5600 MHz RAM
980 Pro m2 ssd
Gigabyte z690 Gaming X anakart
GTX 770 ekran kartı
Intel 12400F işlemci
MSI Coreliquid 240R V2 sıvı soğutucu.
ARGB bağlantılarını da anlayamamıştım onun hakkında da bir video daha önerebilir misiniz? Mesela, Resimdeki LED, fan ve data yerlerine neler takmalıyım, oradan çıkan kabloları nereye bağlamalıyım, Gördüğünüz gibi boşta olan kablolar var onların akıbeti ne olacak, ayrıca sıvı soğutucunun fanlarından gelen bağlantıları nereye yapmalıyım, buradaki ARGB kontrolcüye girebilir miyim? Girebilirsem hangi portu kullanmalıyım?