Merhaba, birkaç gün önce bilgisayarımı temizlemek için başlıktaki sıvı soğutmamı söküp radyatörünü fanlarını temizledim. Kablolamalarını yaptıktan sonra bilgisayarı çalıştırdığımda işlemci üstündeki soğutmanın RGB ışıkları yanıyor, lakin fanlardaki RGB ışıkları yanmıyordu. Kendimce çözümler denememe ve saatler geçmesine rağmen bu sorun çözülmedi. Yaptığım testlerde hiçbir problem olmamasına rağmen tek sorun sıvı soğutma fanlarının RGB ışıklarının yanmamasıydı. Sorunu çözemeyince yakındaki bir bilgisayarcıya götürerek sorunu çözdüm. Kablo bağlantılarında bir problem olmadığını, problemin BIOS kitlenmesinden olduğunu söyledi. Bu durum nadir olan bir durummuş ve bu tür anakartlarda nadiren de olsa olabiliyormuş. BIOS'u yeniden yüklediğini söyledi ve makul bir fiyat ödeyerek oradan ayrıldım. Sorunum düzeldi ama 1 sene sonra tekrar söküp taktığımda bu durum olur mu olursa nasıl çözerim tekrar mı götürmem gerekir? Başına böyle bir şey gelen varsa yorum yapabilirse memnun olurum. Verdiği cevap beni tatmin etmedi bu yüzden burada benzer sorunla karşılaşan arkadaşlar var ise çözüm olması açısından konu açmak istedim. Umarım faydalı olur, iyi sosyaller.