Porcelain
Megapat
Daha fazla
- Meslek
- Kendine Danışman
Merhaba arkadaşlar. Geçenlerde 10 yıllık MSI dizüstü bilgisayarımın işlemcisini (Pentium B970) yükseltmeye karar verdim ve araştırma için kolları sıvadım. Anladığım kadarıyla Specification CR61 0M/CR60 adresinde yalnızca i3'ün ve i5'in desteklendiği söyleniyor MSI tarafından. Haliyle i7'ye geçme fikri -zaten gereksiz pahalıya da satıldıkları için- baştan yalan oldu. i7 işlemcilerden sonra acaba i5 ve i3'lerin de tamamının takılıp takılamayacağını (i5-3320M gibi) merak ettim ve bilgisayarımın farklı versiyonlarına göz attım. Gördüm ki i5-3210M ve i3-3120M ikilisinden başka işlemci kullanmamış MSI bu üründe. Ben de ikinci el ürün satan platformların birinden uygun fiyatlı bir i3-3120M buldum ve az önce korka korka aldım. Sizce başarabilir miyim? Sonucu ilgilenenlerle paylaşacağım.
Yeri gelmişken daha önce dizüstü bilgisayarlarda işlemci değişimi yapmış üyelerimizin de tecrübelerini aktarmasını çok isterim.
Yeri gelmişken daha önce dizüstü bilgisayarlarda işlemci değişimi yapmış üyelerimizin de tecrübelerini aktarmasını çok isterim.
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: