mehmetalimayaz Femtopat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2020 #1 Bilgisayarımın işlemcisi yükseltilebilir. Anakarta uyumlu yeni nesil bir işlemci var mıdır ya da bu bilgisayara maksimum hangi işlemciyi takabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Aralık 2020
Bilgisayarımın işlemcisi yükseltilebilir. Anakarta uyumlu yeni nesil bir işlemci var mıdır ya da bu bilgisayara maksimum hangi işlemciyi takabilirim?
balikeat Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2016 Mesajlar 7.244 Çözümler 28 17 Aralık 2020 #2 Bilgisayarınızın işlemcisinin yükseltilebilir olduğunu nereden öğrendiniz? Artı 0 Eksi
KS KS mehmetalimayaz Femtopat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2020 #3 balikeat dedi: Bilgisayarınızın işlemcisinin yükseltilebilir olduğunu nereden öğrendiniz? Genişletmek için tıkla... açtım baktım vidalı sistem mehmetalimayaz dedi: Bilgisayarımın işlemcisi yükseltilebilir. Anakarta uyumlu yeni nesil bir işlemci var mıdır ya da bu bilgisayara maksimum hangi işlemciyi takabilirim? Genişletmek için tıkla... işlemcim intel celeron processor 1005m Son düzenleme: 17 Aralık 2020 Artı 0 Eksi
balikeat dedi: Bilgisayarınızın işlemcisinin yükseltilebilir olduğunu nereden öğrendiniz? Genişletmek için tıkla... açtım baktım vidalı sistem mehmetalimayaz dedi: Bilgisayarımın işlemcisi yükseltilebilir. Anakarta uyumlu yeni nesil bir işlemci var mıdır ya da bu bilgisayara maksimum hangi işlemciyi takabilirim? Genişletmek için tıkla... işlemcim intel celeron processor 1005m
M M Melih aci Centipat Katılım 21 Ekim 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Sistem Özellikleri gariban apu sistem celeron 1005m 6 gb ram Cinsiyet Erkek 23 Mart 2024 #4 abicim yan şimdilik bana göre maks i7 3520m Artı 0 Eksi