MSI Creator 15 vs GS66 Stealth - RTX 3060

Bütçe
20000

ali_007

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Modelleme ve render ile uğraşıyorum ihtiyaçlarımı tahmin edebilirsiniz, danışmak istediğim konu 2 laptop arasında kaldım. Normalde creator tercih edecektim fakat GS66, creator ile neredeyse aynı donanıma sahip hatta bazı noktalarda öne geçiyor. RAM, ekran yenileme hızı, vs. GS66'da sadece gözüme carpan detay parmak izi okuyucusunun olmaması. Onun dışında kasa bile aynı sanırsam.

https://www.hepsiburada.com/msi-cre...nmatik-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV000018TPPC

https://www.hepsiburada.com/msi-gs6...-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV000018TPP2

Önerilerinize açığım, herkese iyi forumlar.

Bana biraz fazla pahalı geldi 3060 Mobile bir sisteme göre ikisi de.

Bahsettiğiniz uğraşları görür görmez 16GB modeli eledim. Size en uygunu 32GB belleğe sahip bir laptop olacaktır. GS66 öneriyorum ikisi arasından.
peki ram durumunu görmezden gelsek ne düşünürsün sonucta arada fiyat farkı var ve varsayıyorum ramı kendim 32 ye yükselttim.
Bana biraz fazla pahalı geldi 3060 Mobile bir sisteme göre ikisi de.
maxQ ataması yok bilgilerinde yazmıyor yani tam performasta çalışıyor olabilir sonuçta 2 sindede güç bakımından piyasada öncülük oluştuırmuş bataryası bile 99.9

GS66 Stealth yanlış hatırlamıyorsam 80W 3060 idi, fiyatı fazla. Acil değilse Ryzen 5000 serisine sahip modelleri bekleyebilirsin. Acilse:

Ek olarak söyleyeyim Creator oyun oynamak için değil ama sadece modelleme/render yapacaksanız daha iyi olabilir.

Son düzenleme:
modelleme ve render odaklı ama gaming pc lere bakınca donanım daha üst seviye bu creatorun ne farkı var
bu maxQ değilde 3060 ın laptop gpu bulunduran alptoplar yokmu özelliklerinede max Q yazmıyor akıllılar bit değerinden ayırt ediyorum / birde ek olarak ryzen serisine sahip laptopların ne gibi bi farkı var / nvidia cad ve modelleme programlarında daha stabil diyorlar

MAX-Q yazılmadığı sürece ekran kartı düz RTX 3060'dır. Bu linkten bakabilirsiniz.

Buna dayanarak söylüyor @enonertetanem .

17 inç daha iyi olur, detayları daha rahat görürsünüz. İşlemci olarak en az 10870h seçin. Şu işinizi görür tahminimce:
3070 115W var bunda, tablodan da bakabilirsiniz. 2080 masaüstü gücünde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…