MSI Creator 17M nasıldır?

Onu mu sordum ben? MSI sağlamlığını Monster’dan nasıl bekleyebilirim?

İkisi de Çin'li Clevo şirketi tarafından üretiliyor. Üzerinde mi tepiniceksiniz? Daha düşük özellikli laptopa 3 bin lira fark vermek Akil karı değil.

İkisi de Çin'li Clevo şirketi tarafından üretiliyor. Üzerinde mi tepiniceksiniz? Daha düşük özellikli laptopa 3 bin lira fark vermek Akil karı değil.
Çalışan menteşeye ihtiyacım var. Para benim, istediğim yere harcarım. Monster alıp mağdur olan bir sürü arkadaşım var. Şimdi konuyu daha fazla dağıtmamanızı rica edeceğim sizden.

Monster ürünlerini Clevo'dan alıyor. Ama MSI'da yok böyle bir durum. Anakarta kadar üretebilme yetkinliğine sahip bir marka MSI. Neden başkasından alsın?

Ayrıca 15.6 inç ekrana sahip attığınız ürün. 256 GB depolama ve FreeDOS olması da cabası.

Çalışan menteşeye ihtiyacım var. Para benim, istediğim yere harcarım. Monster alıp mağdur olan bir sürü arkadaşım var. Şimdi konuyu daha fazla dağıtmamanızı rica edeceğim sizden.

Ürünün açıklamasında 2*8 GB RAM yazıyor. Yani 2 slot da dolu.

Ayrıca 15.6 Inc ekrana sahip attığınız ürün. 256 GB depolama ve FreeDOS olması da cabası.

En ucuzuydu attığım model aynı fiyata bu modeli de var.

Burda tüm detaylar mevcut bakmak isterseniz.

Ürün gayet güzel alınır. Amacınız oyun ise uzebilir. Zaten Intel fazla ısınan bir işlemci ki attığınız laptop oyun bilgisayarı olmadığından soğutması nasıl olur bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…