MSI Creator 17M nasıldır?

Ürün gayet güzel alınır. Amacınız oyun ise uzebilir. Zaten Intel fazla ısınan bir işlemci ki attığınız laptop oyun bilgisayarı olmadığından soğutması nasıl olur bilemiyorum.
Oyun benim için 3.planda. Teşekkür ederim.

Üründe 2 adet fan ve 6 soğutma borusu var aynı seviyedeki Gaming laptoplardan çok da aşağı bir soğutması sistemi yok. Olması gerekenden fazla ısınacağını sanmıyorum.

Hocam arkadaş MSI istiyor. İki defadır Laptop Önerisi istemediği halde Monster öneriyorsunuz. Konuyu baltalamasaniz?
Üründe 2 adet fan ve 6 soğutma borusu var aynı seviyedeki Gaming laptoplardan çok da aşağı bir soğutması sistemi yok. Olması gerekenden fazla ısınacağını sanmıyorum.
Bilmiyordum teşekkür ederim.
Oyun benim için 3.planda. Teşekkür ederim.
Hayırlı olsun

Hocam arkadaş MSI istiyor. İki defadır laptop önerisi istemediği halde Monster öneriyorsunuz. Konuyu baltalamasaniz?

Bilmiyordum teşekkür ederim.

Hayırlı olsun.

Ayrıca 15.6 Inc ekrana sahip attığınız ürün. 256 GB depolama ve FreeDOS olması da cabası.

Dedi. Arkadaş bende dedim ki attığım laptopu örnek olması açısından attım. Burada daha bir sürü model var sizin kriterlerinize uyan. Monster olması dışında.

Dedi. Arkadaş bende dedim ki attığım laptopu örnek olması açısından attım. Burada daha bir sürü model var sizin kriterlerinize uyan. Monster olması dışında.
Arkadaş 13k₺ laptop önerisi istemiyor. Laptop'un nasıl olduğunu soruyor direk Monster atıyorsunuz. Ben de Monster kullanıyorum bazen almasaydim keşke diyorum. En basitinden bu kadar para verildiğinde premium bir hissiyat istiyor insan. Alacağım zaman Acer Predator stokta olsaydı hiçbir şekilde monster almazdım.

Daha uygun fiyata daha iyi performans diye düşündüm, attım keşke atmasaydım. Arada 3 bin lira verip daha düşük performans almaya değecek kadar kalite farkı olduğunu bilmiyordum.

Daha uygun fiyata daha iyi performans diye düşündüm, attım keşke atmasaydım. Arada 3 bin lira verip daha düşük performans almaya değecek kadar kalite farkı olduğunu bilmiyordum.
Tabiki anlıyorum sizleri ama daha düşük fiyata daha fazla performans alınıyorsa orada bir dusunmek gerekiyor neden? diye.

Buralar yine Monster Fanboy(cuk)larıyla dolmuş. Hala öğrenemediler MSI ile Monster'ın kıyaslanamayacağını. Hocam attığınız model gayet güzel. İmkanım olsaydı o modeli tercih ederdim. Şimdiden hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…