Arada kesinlikle değecek fark var. Şahsen o fiyata Legion, Omen 17-16, ROG gibi modellere bakın derim. GF63 önermeme sebebim 45W GPU ve tek fanlı soğutma.
@Artoria Pendragon@SEMIKAANCAKIR Anladım. Fiyatindan bi bit yeniği oldugu anlaşılıyordu. Watt'ı nerede yaziyordu, ben bulamadım. Bu arada Crosshair kaç watt?
Bunu bulmuştum. Stok bitmeseydi bunu almayi düşünüyordum.
Söküm videolarına bakmak lazım da daha yeni ürün, doğru düzgün incelemesi bile yoktur. Bu arada yukarıda yanlış bilgi vermişim Pulse ile karıştırıp, Crosshair 105W. Bu modele bakın mümkünse.
Söküm videolarına bakmak lazım da daha yeni ürün, doğru düzgün incelemesi bile yoktur. Bu arada yukarıda yanlış bilgi vermişim Pulse ile karıştırıp, Crosshair 105W. Bu modele bakın mümkünse.
Hocam tavsiye için teşekkürler. Iyiymiş, fiyati da uygun ama kargo çok geç geliyor. Geldiği tarihte çoktan dönmüş olucam :/ Erkenden haberim olsa alırdım.
Ikisinden birini alacam hangisini almaliyim sizce?
ROG STRIX ile Crosshair aynı klasmanda değil, ROG çok daha önde kalite olarak. 3070 bulunana bu kasalar 130W olması lazım ROG tarafında. DLSS 3 ve frame generation ile 4060 biraz öne geçebilir belki fakat olmadığı durumda geçemiyor;