A atıf Hectopat Katılım 3 Kasım 2014 Mesajlar 2 3 Kasım 2014 #1 Usb'den uefi üzerinden cloverı boot ettim ama cloverdan mac os yükleme ekranına ulaşamadım. Resimdeki noktaya geldikten sonra bilgisayar yeniden başlıyor. Bu sorunu nasıl aşabiliriz?
Usb'den uefi üzerinden cloverı boot ettim ama cloverdan mac os yükleme ekranına ulaşamadım. Resimdeki noktaya geldikten sonra bilgisayar yeniden başlıyor. Bu sorunu nasıl aşabiliriz?
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 3 Kasım 2014 #2 Sisteminiz Intel + Nvidia. NVDA Kext'lerini sildiniz mi USB bellekten? Bir de hangi OS X sürümünü kurmaya çalışıyorsunuz?
Sisteminiz Intel + Nvidia. NVDA Kext'lerini sildiniz mi USB bellekten? Bir de hangi OS X sürümünü kurmaya çalışıyorsunuz?
A atıf Hectopat Katılım 3 Kasım 2014 Mesajlar 2 5 Kasım 2014 #3 Evet kextleri sildim. Mavericks kurmaya çalışıyorum.
P parrhesia Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Ağustos 2013 Mesajlar 1.685 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2014 #4 Sistemi Usb ile başlatdıktan sonra 1 tuşuna devamlı basıp Chameleon Bootloderı devreye alın. Boot kısmına şunu yazın. PCIRootUID=1 IGPEnabler=No -x -v
Sistemi Usb ile başlatdıktan sonra 1 tuşuna devamlı basıp Chameleon Bootloderı devreye alın. Boot kısmına şunu yazın. PCIRootUID=1 IGPEnabler=No -x -v