MSI CX61 2OC-408XTR Sizce Alınabilinir mi?

Alper P

Megapat
Yer
Balıkesir/Altınoluk
Daha fazla  
Meslek
PHP Geliştirici
Merhaba arkadaşlar.

Bir dizüstü bilgisayar arıyorum hepsiburada.com'da birtane buldum ama laptopların ekran kartı konusunda pek fazla bir bilgim yok o yüzden bir konuaçmak istedim.

Bilgisayarda yeni nesil oyunları full çözünürlükte oynama gibi bir niyetim yok :) 1 sene önceki oyunları sorunsuz açması yeterli o düzeyde bir bilgisayar arıyorum

Freedos da olabilir işletim sistemi önemli değil.
Bütçe maksimum 1.500 TL

Alınacak bilgisayar: MSI CX61 2OC-408XTR Intel Core i5 4200M 2.5GHz 4GB 500GB Fiyatı

Farklı bir Marka/Model öneriniz de varsa yazabilirsiniz

Öneri için teşekkürler Asus görünüş olarakta daha güzel görünüyor ayrıca Asus sevdiğim bir markadır ürünleri çok kaliteli oluyor.

Eksen Bilgisayar 'dan daha önce alışveriş yapmadım sıkıntı yaşarmıyım acaba gönderim süresinde vs. (daha önce n11.com dan eksenbilgisayar mağazasından alışveriş yapmıştım gerçi çok hızlı göndermişlerdi)

Bu ürün hepsiburada.com 'da %32 indirimle 2.099,00 TL e satılmakta eksenbilgisayar da %17 indirimle 1.479,16 TL acaba neden böyledir :)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı