Orhan Polat Hectopat Katılım 12 Nisan 2015 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2016 #1 Msi cx61 2 pc laptop bilgisayarımın bios'unu güncelledikten sonra checking media presence no media present hatası alıyorum. Windows'a giremiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Şubat 2016
Msi cx61 2 pc laptop bilgisayarımın bios'unu güncelledikten sonra checking media presence no media present hatası alıyorum. Windows'a giremiyorum.
Furkan958 Hectopat Katılım 18 Ağustos 2014 Mesajlar 39 Makaleler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 7 Nisan 2016 #2 Aynı hata bende de başladı. MSI ge70 kullanıyorum. Pc açılırken >> Checking Media Presence... >> Media present... >> Start PXE over ıpv4 (sonrasında ıpv6) hatası çıkıyor. Biraz bekledikten sonra pc açlıyor.
Aynı hata bende de başladı. MSI ge70 kullanıyorum. Pc açılırken >> Checking Media Presence... >> Media present... >> Start PXE over ıpv4 (sonrasında ıpv6) hatası çıkıyor. Biraz bekledikten sonra pc açlıyor.
Orhan Polat Hectopat Katılım 12 Nisan 2015 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2016 #3 Ben bios güncelledikten sonra bu hatayı aldım. Yakın zamanda bios güncellediysen belki ondan olmuş olabilir.
Ben bios güncelledikten sonra bu hatayı aldım. Yakın zamanda bios güncellediysen belki ondan olmuş olabilir.
Furkan958 Hectopat Katılım 18 Ağustos 2014 Mesajlar 39 Makaleler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 7 Nisan 2016 #4 Yok bıos ayarlarına hiç girmedim.
Orhan Polat Hectopat Katılım 12 Nisan 2015 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2016 #5 Harddiskinde bir sıkıntı olabilir ben bios güncelleyince bu hatayı aldım boot ayarlarını düzeltince sıkıntı çözüldü. Boot ayarlarına da bir bak
Harddiskinde bir sıkıntı olabilir ben bios güncelleyince bu hatayı aldım boot ayarlarını düzeltince sıkıntı çözüldü. Boot ayarlarına da bir bak