MSI CX61 şarjı çok hızlı bitiyor

KyperZ

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i3-12100f
RX6600
H610M K-D4
8x2 Ram
WD SN570
Merhaba MSI CX61 laptopumu en son ocak ayında kullanmıştım. Bugün açtım. Bataryam bitikti tam şarjda 15 dk falan dayanıyor ve adaptörle kullanıyorum. Açtığımda şarj %1'di ve olduğu yerde saymaya başladı sonra %0 olup kilitleniyor yazdı ve kapandı. Şu an bataryayı söküp taktım ancak bilgisayarda pil simgesinin olduğu yer kırmızı yanıp sönüyor ve bataryayı söküp sadece adaptörle kullanınca açılıyor. Bu ne demek oluyor?

Bataryada sorun olduğu anlamına geliyor. Batarya ölmüş diye düşünüyorum. Bazen tek bir hücre öldüğü içinde batarya değiştirin uyarısı veriyor fakat 15 dakika dayanıyor diyorsunuz. Adaptörü ve bataryayı söküp 15 saniye güç tuşuna basmayı deneyebilirsiniz.

Peki hem batarya takılı(ancak kırmızı ışık yanıp sönerken) hem adaptör takılı kullansam. Sorun olur mu?

Peki hem batarya takılı(ancak kırmızı ışık yanıp sönerken) hem adaptör takılı kullansam. Sorun olur mu?

Eğer batarya öldüyse takılı kalmasının bir manası yok. Ben eskiden o şekilde kullanıyordum ve herhangi bir zararını görmedim, zararı olacağını düşünmüyorum fakat bunun dışında bir bilgim yok.

Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…