MSI CX62 6QD-234XTR performans sorunu

mamykose

Hectopat
Daha fazla  
MSI CX62 6QD-234XTR marka bilgisayarı 3 gün önce aldım ve sizlerin video anlatımlarınız ile FreeDos'tan Windows 10'a geçirdim. Fakat yeni aldığım ve yüksek bir performans beklediğim bilgisayar bazen takılıyor ve yavaş gibi hissediyorum açılma süresi, dosya açma, dosya kopyalama, internet sekmeleri, bilgisayar açıldığında açılan yüklü uygulamalar (Steam, Skype) gibi kasma problemi yaşıyorum. Ve belirtmekte fayda olacağını düşündüğüm driverları yüklerken 3 adet driver yüklenmedi, bunların etkisi olabilir mi? Sizin inceleme testlerinde olduğu gibi verimli performans alamıyorum daha 3 günlük bilgisayar Win 10 geçirme işleminde bir yanlışlık yaptım mı bilmiyorum ama yapmadığımı düşünüyorum. Lütfen yardımcı olun, performanstan memnun değilim ve kafam çok takılıyor bu duruma, teşekkürler.
(Windows 10 yüklerken UEFI olarak kurdum)
(Hata veren ve yüklenmeyen driveler "Intel Me", "Intel Wlan", "Intel VGA Driver")

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…