MSI CX62 vs Asus K555UB?

eyesofgod

Kilopat
Yer
Fatih
Daha fazla  
Merhaba, 2000 TL'yi fazla geçmeyecek şekilde bir dizüstü bilgisayar aramaktayım. Dizüstü alış sebebim hem programlama yani iş biraz da oyun oynamak. Tercihlerim 8 GB RAM, en az İntel İ5, ekran kartı olarak da yine en az 940M var aklımda aynı zamanda 15.6" benim için uygundur. Dizüstü FreeDos olması benim açımdan iyi çünkü fiyatı düşük oluyor.Depolama konusunda pek ısrarlı değilim 500 de yeterli 1 TB'da. Diğer teferruatlara girmiyorum çünkü artık standartlaşmış şeyler örnek ekran çözünürlüğü, disk hızı görüntü çıkış aygıtları, DVD okuyucu-yazıcı, pil kapasitesi (tabii çok kötü olmamak şartıyla), RAM frekansı, RAM tipi (ben DDR4 ürün de buldum altta linki var zaten) gibi gibi..

Neyse arkadaşlar 2 adet aklımda olan ürün var, ürünler şunlar;

1-) MSI CX62 6QD-234XTR Intel Core i5 6300HQ 2.3GHz 8GB 1TB Fiyatı

Fikrimce bu dizüstünü çok sevdim, gerek DDR4 bellek olması, gerek İ5 olup "İ7'den daha performanslı" adı altında reklam yapmaları, depolamasının 1TB olup 7200RPM hızında olması, bataryanın 6 hücreli olması, 8 GB RAM'ı olması, 2 adet USB 3.0 portu olması, MATRIX Display özelliği olması aynı zamanda tabii ki 4K destek sunması, USB 3.0.1 Type C portunu bulundurması (ileride çok işe yarayacak bir port) ve tabii ki de tasarımını da az da olsa sevmem. gelelim diğer ürüne.

2-) Asus K555ub-xo099d I5-6200u - 8 Gb- Nvidia Geforce 940m - 1 Tb 335 - n11.com

Arkadaşlar aslında bu dizüstünü seçme sebebim bütçem de herhangi bir sorun olursa eğer alternatif olarak çok da düşük olmayan bir dizüstü olması seçme sebebimdir. 1. anlattığım dizüstüne göre tabii ki çok düşük olan bir dizüstü.

Neyse çok yazdım, asıl amacım sizin de görüşlerinizi alayım dedim bu arada bu dizüstüler Technopat Dizüstü Sistem Tavsiyeleri'nden aldım. Eğer 1. ye benzeyip 2. dizüstüne kaçamak yapar derecede bir bilgisayar bulursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim, İyi Technopat'lar...

Arkadaşlar yardım edebilecek yok mu? Yakın zamanda alacağım ve karar vermeliyim.

Kesinlikle MSI CX62 almanız daha iyi olur, zaten fiyat farkı yok denecek kadar az.

Fikirleriniz için teşekkür ederim. Kararım MSI'dan yana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…