Senelerdir dandik bilgisayarlarda oyun oynadım. Şu aralar biraz para biriktirip laptop almak istiyorum (masaüstü maalesef olmaz üniversite dolayısıyla). Gözüm şenlensin biraz. 2300'e MSI CX62 laptop'u gördüm. Sizce nasıldır oyun oynamak için? (2000TL'ye kadar düşeni var sanırım bu modelin.) Bunun dışında ASUS'un X550JX XX171D'sini gördüm. 2600'e fena değil gibi duruyor. Ancak 2660 buna vereceğime 2800'e Monster Abra A5 v6 var 2800'e. Bu model nasıldır sizce? Kasa kalitesi kötü ve genelde Monster sorun çıkaran bir marka diyorlar. Ama bu fiyata Skylake işlemcili i7 ve 950m GDDR5 ekran kartlı bir laptop yok yani. Daha önceki sorularda MSI'nın GL62'sini önerdiğinizi gördüm. Biraz daha pahalı aynı özelliklere sahip olanı. Siz bu karşılaştırma konusunda ne düşünüyorsunuz? 2800'den yukarı imkânım yok. Kalitesi Monster'a göre çok daha iyi gibi. Garanti için burada bir firmaya götürebilir miyim? Oynayacağım oyunlar: Skyrim ( grafiklerin güzelleşmesi için modlamayı düşünüyorum), Overwatch, Witcher 3, ACIV, Mirror's Edge vb. tarzda oyunlar.