H HasanEren Hectopat Katılım 27 Şubat 2013 Mesajlar 31 17 Temmuz 2013 #1 Msi cx640 laptopumu düzelttim sorun harddiskteymiş. W8'e geçeceğim ama kafam karıştı şimdi. Introducing Windows 8 - Upgrade Your PC Burada yükseltilebilir de değil. Kuranlar olmuş onlarda siyah ekranda takılıp duruyorlarmış. Şimdi geçeyim mi geçmeyeyim mi takıldım artık.
Msi cx640 laptopumu düzelttim sorun harddiskteymiş. W8'e geçeceğim ama kafam karıştı şimdi. Introducing Windows 8 - Upgrade Your PC Burada yükseltilebilir de değil. Kuranlar olmuş onlarda siyah ekranda takılıp duruyorlarmış. Şimdi geçeyim mi geçmeyeyim mi takıldım artık.
arkham Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Eylül 2012 Mesajlar 2.469 Makaleler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2013 #2 Durduğun kabahat. https://www.technopat.net/forum/windows-8/9708-windows-8-turkce-indirme-baglantilari.html
Durduğun kabahat. https://www.technopat.net/forum/windows-8/9708-windows-8-turkce-indirme-baglantilari.html
Oğuz26 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Ekim 2012 Mesajlar 4.331 Makaleler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2013 #3 Bıos'u güncelleyin ve temiz Windows 8 kurulumu yapın.
H HasanEren Hectopat Katılım 27 Şubat 2013 Mesajlar 31 17 Temmuz 2013 #4 BIOS güncel. Bakalım şuan kuracağım umarım böyle bir sorun çıkmaz. Başlangıçta siyah ekran verirse dönerim buraya. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Temmuz 2013
BIOS güncel. Bakalım şuan kuracağım umarım böyle bir sorun çıkmaz. Başlangıçta siyah ekran verirse dönerim buraya.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 17 Temmuz 2013 #5 Siyah ekran Casper'da olur. MSI bu
H HasanEren Hectopat Katılım 27 Şubat 2013 Mesajlar 31 17 Temmuz 2013 #6 Abi cidden şaka gibi. Açılırken ilk siyah ekran geliyor. Enter basıp güç düğmesine basınca beklemeye alıyor sonra açabiliyorum
Abi cidden şaka gibi. Açılırken ilk siyah ekran geliyor. Enter basıp güç düğmesine basınca beklemeye alıyor sonra açabiliyorum
B burakzeytinci Kilopat Katılım 26 Ağustos 2013 Mesajlar 73 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci/İÜ-BM 26 Ağustos 2013 #7 HasanEren dedi: Abi cidden şaka gibi. Açılırken ilk siyah ekran geliyor. Enter basıp güç düğmesine basınca beklemeye alıyor sonra açabiliyorum Genişletmek için tıkla... Bilgisyara 6 defa falan 2 farklı windows 8 attım. Yok siyah ekran kalıyor. Sen çalıştırdın mı naptın yardımcı olabilir misin? Anca windows 7 kurup düzeltiyorum.
HasanEren dedi: Abi cidden şaka gibi. Açılırken ilk siyah ekran geliyor. Enter basıp güç düğmesine basınca beklemeye alıyor sonra açabiliyorum Genişletmek için tıkla... Bilgisyara 6 defa falan 2 farklı windows 8 attım. Yok siyah ekran kalıyor. Sen çalıştırdın mı naptın yardımcı olabilir misin? Anca windows 7 kurup düzeltiyorum.