MSI Cyborg 15 A13vf Cyberpunk 2077 kaldırır mı?

HamiltonEmre

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba bu forumdaki ilk sorum. Biraz acele ile MSI Cyborg 15 A13vf aldım işlemcisi i5-13420H ekran kartım RTX 4060 8 GB ve RAM 16 GB. Acaba oyunu kaldırır mı? Ona göre oyunu alacağım, şimdiden teşekkürler.

İade edebiliyorsanız laptopu edin hocam.

Bu soruyu sorduğunuzu ve sahip olduğunuz laptopa bakınca az çok bilgisayardan hiçbir şey anlamadığınız belli. MSI'ın o modelinde ekran kartı 45W'a sınırlandırılmış yani ekran kartı gücünü kullanamıyor daha yeniyse laptopunuz iade edin.

Kaldırır ancak iade edin, leş bir model.
trendyoldan aldım çok anlamıyorum da alırken yorumlarında görmüştüm oyun bilgisayarı kaldırır diye etrafımda da danışacak çok kişi olmadığından aldım iade olayıda sanırım msi servisine yolladıktan sonra üründe nasıl bir sıkıntı olduğuna göre geri alıyorlarmış sanırım

Bu soruyu sorduğunuzu ve sahip olduğunuz laptopa bakınca az çok bilgisayardan hiçbir şey anlamadığınız belli. MSI'ın o modelinde ekran kartı 45W'a sınırlandırılmış yani ekran kartı gücünü kullanamıyor daha yeniyse laptopunuz iade edin.
Evet çok bir bilgim yok açıkcası sadece oynatırmı diye merak etmiştim çünkü çok fazla oyun oynayan biri değilim iade sürecide biraz uğraştırıyormuş sanırım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı