zenr Hectopat Katılım 17 Haziran 2021 Mesajlar 483 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri msi cyborg 15 a13vf Cinsiyet Erkek Meslek FrontEnd Developer 28 Ağustos 2024 #1 Arkadaşlar maalesef çoğu oyunda harici ekran kartı yerine dahili ekran kartını kullanıyor. Ben de buna çözüm olarak MUX açmak istiyorum ama nasıl açılacağını bilmiyorum.
Arkadaşlar maalesef çoğu oyunda harici ekran kartı yerine dahili ekran kartını kullanıyor. Ben de buna çözüm olarak MUX açmak istiyorum ama nasıl açılacağını bilmiyorum.
N1cht Hectopat Ekipman Ustası Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 4.832 Makaleler 3 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #21 zionx dedi: yemin ediyom hiçbişey anlamadım. Genişletmek için tıkla... O halde attığım videoyu baştan sona izleyin. Ben sadece karşılaştırmasını attım. Artı 0 Eksi
zionx dedi: yemin ediyom hiçbişey anlamadım. Genişletmek için tıkla... O halde attığım videoyu baştan sona izleyin. Ben sadece karşılaştırmasını attım.
Z zionx Femtopat Katılım 23 Ağustos 2024 Mesajlar 85 Çözümler 1 29 Ağustos 2024 #22 N1cht dedi: O halde attığım videoyu baştan sona izleyin. Ben sadece karşılaştırmasını attım. Genişletmek için tıkla... Bende GPU modunu değiştirme işi vardı Omen Gaming Hub da ve açınca PC daha fazla ısınır ve daha güzel görüntü alırsınız gibi bir şey vardi. Artı 0 Eksi
N1cht dedi: O halde attığım videoyu baştan sona izleyin. Ben sadece karşılaştırmasını attım. Genişletmek için tıkla... Bende GPU modunu değiştirme işi vardı Omen Gaming Hub da ve açınca PC daha fazla ısınır ve daha güzel görüntü alırsınız gibi bir şey vardi.
N1cht Hectopat Ekipman Ustası Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 4.832 Makaleler 3 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #23 zionx dedi: Bende GPU modunu değiştirme işi vardı Omen Gaming Hub da ve açınca PC daha fazla ısınır ve daha güzel görüntü alırsınız gibi bir şey vardi. Genişletmek için tıkla... O olabilir o zaman. Artı 0 Eksi
zionx dedi: Bende GPU modunu değiştirme işi vardı Omen Gaming Hub da ve açınca PC daha fazla ısınır ve daha güzel görüntü alırsınız gibi bir şey vardi. Genişletmek için tıkla... O olabilir o zaman.