Merhaba. Orta-düşük seviye oyunlar oynamak için ve günlük kullanım için bir oyuncu laptopu arıyorum. Ekran kartının watt değerinin düşük olması umurumda değil. Tekrar altını çiziyorum orta-düşük seviye oyunlar oynayacağım. Bu laptopun kronik bir sorunu var mı ve tek fanlı mı çift fanlı mı?
Herkesin kullanım amacı ve beklentisi aynı olmayabilir. Alınıp alınmayacağı da kişiden kişiye değişebilir. Beğenmediğiniz taraflarını anlatırsanız ona göre alınıp alınmayacağına kendimiz karar verebiliriz.
Herkesin kullanım amacı ve beklentisi aynı olmayabilir. Alınıp alınmayacağı da kişiden kişiye değişebilir. Beğenmediğiniz taraflarını anlatırsanız ona göre alınıp alınmayacağına kendimiz karar verebiliriz.
Kullanım amacının önemi yok. Parasını hak etmiyor. İçinde 4050 var ama 4050 performansı vermeyecek. Boşuna fazladan para vermiş olacaksınız. Ürünün alınmama sebebi pahalı olması. Aynı performansı çok daha uyguna elde edersiniz.
Kullanım amacının önemi yok. Parasını hak etmiyor. İçinde 4050 var ama 4050 performansı vermeyecek. Boşuna fazladan para vermiş olacaksınız. Ürünün alınmama sebebi pahalı olması. Aynı performansı çok daha uyguna elde edersiniz.
Siz sadece performans odaklı olduğunuz için öyle düşünüyorsunuz. Bu fiyat aralığındaki çoğu laptop kronik sorunlu. Ben kronik sorunu olmayan ve uzun ömür beklentimi karşılayacak bir cihaz bakıyorum. Performansı alternatiflerine göre bir tık düşük olabilir bu benim için büyük bir sorun değil.
Almayı kafaya koyup konu açmak yerine satın al ve kullan. 45W dandik fanı olan bir laptopa 36 bin lira verilmez. Tabii ki wattı yüksek önereceğiz. 31 bine 20 RAM'li LOQ alırım.
5 bin lira fazladan verip 3-5W kartlı touchpad sorunu, pil sorunu, kendi kendine kapanma sorunu, menteşe sorunu, soğutma sorunu olan laptopu almam.
Performans falan fıstık önemli değilse Acer Nitro Lite al. 3050 var. 28 bin lira. İşini görür. Aynı kronikler onda da var. 8 bin lira cebinde kalır.