Bay Onur Centipat Katılım 13 Şubat 2025 Mesajlar 3.122 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2025 #11 laurits dedi: Şu laptoplara baktıkça utanıyorum gerçekten rezil ürünler. Genişletmek için tıkla... MSI şart hocam... Katana kullanıcısıyım ben de rezil ürün cidden. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Eylül 2025
laurits dedi: Şu laptoplara baktıkça utanıyorum gerçekten rezil ürünler. Genişletmek için tıkla... MSI şart hocam... Katana kullanıcısıyım ben de rezil ürün cidden.
Bay Onur Centipat Katılım 13 Şubat 2025 Mesajlar 3.122 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2025 #12 teloneri dedi: @laurits MSI Vector'lerin nesi varmış? Berbat firma diyorsun ya. Genişletmek için tıkla... Üst seviye laptopları dışında güzel laptopları yok.
teloneri dedi: @laurits MSI Vector'lerin nesi varmış? Berbat firma diyorsun ya. Genişletmek için tıkla... Üst seviye laptopları dışında güzel laptopları yok.
laurits Hectopat Katılım 10 Ağustos 2022 Mesajlar 320 1 Eylül 2025 #13 Ayrıca hocam çok meraklıysanız söyleyeyim; Kendisi kronik ısınma problemli bir cihaz eğer doğalgaz fatularınızı ödeyemiyorsanız laptopu ters çevirip üstüne bir tava koymanız yeterli. @teloneri
Ayrıca hocam çok meraklıysanız söyleyeyim; Kendisi kronik ısınma problemli bir cihaz eğer doğalgaz fatularınızı ödeyemiyorsanız laptopu ters çevirip üstüne bir tava koymanız yeterli. @teloneri
Bay Onur Centipat Katılım 13 Şubat 2025 Mesajlar 3.122 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2025 #14 948000 dedi: Katana çok büyük ona baktim da Pulse'a bir goz gezdireyim. Genişletmek için tıkla... Son attığım linkteki Katana 15.6 inç.
948000 dedi: Katana çok büyük ona baktim da Pulse'a bir goz gezdireyim. Genişletmek için tıkla... Son attığım linkteki Katana 15.6 inç.
teloneri Centipat Katılım 31 Ağustos 2024 Mesajlar 932 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2025 #15 laurits dedi: 90k parayı MSI'a veriyorsan Steam'den önce e-Nabız'a girmen gerek. Genişletmek için tıkla... Ne alakası var, GG denen firmaya 80k harcanıyor Vector'e neden 90k verilmesin? laurits dedi: Kendisi kronik ısınma problemli bir cihaz eğer doğalgaz fatularınızı ödeyemiyorsanız laptopu ters çevirip üstüne bir tava koymanız yeterli. @teloneri Genişletmek için tıkla... 230W 106 derece?
laurits dedi: 90k parayı MSI'a veriyorsan Steam'den önce e-Nabız'a girmen gerek. Genişletmek için tıkla... Ne alakası var, GG denen firmaya 80k harcanıyor Vector'e neden 90k verilmesin? laurits dedi: Kendisi kronik ısınma problemli bir cihaz eğer doğalgaz fatularınızı ödeyemiyorsanız laptopu ters çevirip üstüne bir tava koymanız yeterli. @teloneri Genişletmek için tıkla... 230W 106 derece?
9 948000 Picopat Katılım 23 Ağustos 2025 Mesajlar 242 1 Eylül 2025 #16 MSI Cyborg ısınma sorunlu diyorsunuz kaynak yok. Bay Onur dedi: Son attığım linkteki Katana 15.6 inç. Genişletmek için tıkla... Linkte 17 yaziyordu, neyse Katana'yi begenmezsem Pulse'a bakacağım. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Eylül 2025
MSI Cyborg ısınma sorunlu diyorsunuz kaynak yok. Bay Onur dedi: Son attığım linkteki Katana 15.6 inç. Genişletmek için tıkla... Linkte 17 yaziyordu, neyse Katana'yi begenmezsem Pulse'a bakacağım.
laurits Hectopat Katılım 10 Ağustos 2022 Mesajlar 320 1 Eylül 2025 #17 teloneri dedi: Ne alakası var, GG denen firmaya 80k harcanıyor Vector'e neden 90k verilmesin? Genişletmek için tıkla... Bi Vector'e 90K verip gelsene kanka anlarsın neden Game Garaj'a 80K veriliyor Vector'e 90k verilmiyor. MSI'ı marka zannedenler.. Sizi eğitemem.. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Eylül 2025
teloneri dedi: Ne alakası var, GG denen firmaya 80k harcanıyor Vector'e neden 90k verilmesin? Genişletmek için tıkla... Bi Vector'e 90K verip gelsene kanka anlarsın neden Game Garaj'a 80K veriliyor Vector'e 90k verilmiyor. MSI'ı marka zannedenler.. Sizi eğitemem..
Bay Onur Centipat Katılım 13 Şubat 2025 Mesajlar 3.122 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2025 #18 teloneri dedi: Ne alakası var, GG denen firmaya 80k harcanıyor Vector'e neden 90k verilmesin? 230W 106 derece? Genişletmek için tıkla... Çünkü alacağın laptop hem daha kötü olacak hem de daha pahalı olacak. Ha GG istenmiyorsa gayet alınabilir.
teloneri dedi: Ne alakası var, GG denen firmaya 80k harcanıyor Vector'e neden 90k verilmesin? 230W 106 derece? Genişletmek için tıkla... Çünkü alacağın laptop hem daha kötü olacak hem de daha pahalı olacak. Ha GG istenmiyorsa gayet alınabilir.