Hem üniversite hem de oyun için MSI Cyborg 15 A13ve 1478TR modelini almak istiyorum. Çok ağır oyunlar oynamam. En fazla Valorant, FIFA tarzı ve beni en az 5-6 sene götürmesini istiyorum. Bütçem 30-43K arası. Ne tavsiye edersiniz? Bunu alınır mı?
En ucuz Gigabyte Aero 14 OLED BMF-H2TRBB3SH i7-13620H 16 GB 512 GB SSD RTX4050 14" Notebook fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte Aero 14 OLED BMF-H2TRBB3SH i7-13620H 16 GB 512 GB SSD RTX4050 14" Notebook özelliklerini incele, 52.172,15 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Alınmaz. Sebebi de 45Watt ekran kartlı oyuncu laptopu alınmaz. Şahsen onu alacağıma bunu alırdım daha iyi. Bu oyuncu laptop' ı bile değil ama bu da 45watt ekran kartına sahip. Ayrıca hem kasası çok daha premium hem de ekranı oled. Saf oyuncu laptop' ı istiyorsanız Yüksek watt ekran kartına sahip bir oyuncu laptop' ı bakın ya da hibrit laptop olarak benim attığımı alın. Msi cyborg neye hizmet ettiği belli olmayan bir laptop.
15---9 modellerinde kronik anakart problemi var anakart yanıyor , yeni modellerde tasarımı değişti ve bende var memnunum
Lenovo loq 15ırx10 bakabilirsin
15---9 modellerinde kronik anakart problemi var anakart yanıyor , yeni modellerde tasarımı değişti ve bende var memnunum
hocam ırx10 modelini bu fiyata buldum yetkili satıcı ama diğerleri 50-55k bandında satarken bu satıcı bu fiyata koymuş güvenebilir miyim birde diğer modeli var görsele koydum
hocam ırx10 modelini bu fiyata buldum yetkili satıcı ama diğerleri 50-55k bandında satarken bu satıcı bu fiyata koymuş güvenebilir miyim birde diğer modeli var görsele koydum
Gtiden alan var sanırım bir sıkıntı çıkacsğını sanmam, ben ürünü aldıktan2 3 gün sonra Kasım indirimlerine girdi ürünü iade ettim sorunsuz bir şekilde aldı direk Amazon amazon'un desteği de güzel bu yüzden daha çok seviyorum açıkçası
Ben buradan aldım, satıcı Amazon kendisi Amazon.com.tr