MSI Cyborg 15 laptop alınır mı?

darkbringer

Hectopat
Öncelikle iyi sosyaller herkese. Okulda ve evde kullanmak için bilgisayar almak istiyorum. Bol bol oyun oynayan ve oyun yapan biriyim. Aklımdaki bilgisayar bu. Kullanan bilen birileri varsa yorumlarını alabilir miyim?
Ayrıca bu bilgisayarda MUX Switch var mı? Yoksa yokluğu üzer mi?(şarjının en azından 3 saat dayanması lazım)
Sogutma ve fan sesi konusunda nasıl?
Bunu almak yerine şunu alabilirsin dediğiniz varsa bakabilirim.
Ben için en önemli nokta soğutma performansı ve şarj süresi.

Hocam neden MUX switchli, bataryası uzun ömürlü bir TUF A15 almiyorsunuz MSI laptoplar sadece butce cok yüksekse alinir diye düşünüyorum ben.

Şarjı cok uzun gidiyor. Java öğreniyorum universitede 5 saat gidiyor en az java yazarken. Fan sesi Turboda duyuluyor ama normal kullanimda(oyun da dahil ben Turbo acmadan oynuyorum) asla duyulmuyor diyebilirim. Sogutma performansi mukemmel degil maalesef ama yukseltici ile cozebilirsiniz.

Dışarıda 900 dolara sattıkları cihazı burada 43K’ya kakalamaya çalışmışlar komedi. Şarj performansı önemli ise bir kere AMD işlemcilere bak derim. Bütçen yetiyorsa 50K’ya Asus TUF var 7940HS işlemci ve 4070 ile geliyor. 55K’ya da Hepsiburada’da Acer Nitro var aynı donanım ve çok iyi bir 2K ekranla geliyor. Bütçen buralara çıkamazsa yine Hepsiburada’da 36K’ya Lenovo LOQ var 7840HS ve 4060 ile geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…