Arkadaşlar laptopu aldık ve Windows'unu falan kurduk.
(Kurması da ayrı dertmiş yeni nesil Intel işlemcilerde, disk arızalı falan diye düşündüm sonra internetten bakıp hallettim.)
Mikrofon çalışmıyor.
Hoparlörlerden ses geliyor gayet güzel kaliteli falan.
Ama yok Discord'da mikrofonu hangisi seçersem seçeyim sesim karşıya gitmiyor.
Windows'un mikrofon testini yaptım sonuç olumsuz.
Ses ayarlarında mikrofon-takılı değil yazıyor, yani kulaklık mı takmam lazım?
Ama laptoplarda kalitesiz de olsa mikrofon olmuyor mu?
Ses sürücülerini yükledim bu arada sitesinden.
Arkadaşlar laptopu aldık ve Windows'unu falan kurduk.
(Kurması da ayrı dertmiş yeni nesil Intel işlemcilerde, disk arızalı falan diye düşündüm sonra internetten bakıp hallettim.)
Mikrofon çalışmıyor.
Hoparlörlerden ses geliyor gayet güzel kaliteli falan.
Ama yok Discord'da mikrofonu hangisi seçersem seçeyim sesim karşıya gitmiyor.
Windows'un mikrofon testini yaptım sonuç olumsuz.
Ses ayarlarında mikrofon-takılı değil yazıyor, yani kulaklık mı takmam lazım?
Ama laptoplarda kalitesiz de olsa mikrofon olmuyor mu?
Ses sürücülerini yükledim bu arada sitesinden.
As a world leading gaming brand, MSI is the most trusted name in gaming and eSports. We stand by our principles of breakthroughs in design, and roll out the amazing gaming gear like motherboards, graphics cards, laptops and desktops.
As a world leading gaming brand, MSI is the most trusted name in gaming and eSports. We stand by our principles of breakthroughs in design, and roll out the amazing gaming gear like motherboards, graphics cards, laptops and desktops.
Hocam çok özür dilerim. Bir sorum olacak size. Bende aynı laptopu aldım. Bu fan hızı 2.300 RPM'den hiç aşağıya inmiyor. Konu açtım yardımcı olan yok. Sizi gördüm bir danışayım dedim. MSI Center'dan "Silent" kullanıcı senaryosunu seçsem de hep fanlar 2.300 RPM, bu normal midir? Sizde de böyle mi?
Hocam çok özür dilerim. Bir sorum olacak size. Bende aynı laptopu aldım. Bu fan hızı 2.300 RPM'den hiç aşağıya inmiyor. Konu açtım yardımcı olan yok. Sizi gördüm bir danışayım dedim. MSI Center'dan "silent" kullanıcı senaryosunu seçsem de hep fanlar 2.300 RPM, bu normal midir? Sizde de böyle mi?
Yüklemedim ki MSI Center, temiz kurulum yapıp driverları yükledim sadece. Şu anda da yükleyecek durumda değilim çünkü köye gidiyorum ve laptopu yanıma almadım çünkü ona sahip çıkmak biraz büyük bir sorumluluk.
Yüklemedim ki MSI Center, temiz kurulum yapıp driverları yükledim sadece. Şu anda da yükleyecek durumda değilim çünkü köye gidiyorum ve laptopu yanıma almadım çünkü ona sahip çıkmak biraz büyük bir sorumluluk.